Πάτρα: Τα πρώτα «πακέτα» στήριξης πέταξαν για Ουκρανία κι έπεται συνέχεια…

Δεκάδες τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης προσέφερε ο Σύλλογος Ελληνοουκρανικής Φιλίας « Ο Φάρος» στον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας

Πάτρα: Τα πρώτα «πακέτα» στήριξης πέταξαν για Ουκρανία κι έπεται συνέχεια...

Το πρώτο πακέτο στήριξης στον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας όχι μόνο παραδόθηκε την περασμένη Παρασκευή από τον Σύλλογο Ελληνοουκρανικής Φιλίας «Ο Φάρος» στην Ουκρανική πρεσβεία στην Αθήνα, αλλά ήδη «πέταξε» για την χώρα των Κοζάκων. Η προσπάθεια στήριξης συνεχίζεται, όμως, αμείωτη, με τα μέλη του Συλλόγου να ετοιμάζονται και για την υποδοχή δεκάδων Ουκρανών προσφύγων.

Παράλληλα, τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνουν και οι εξής φορείς και σύλλογοι:
> Ο Ιατρικός Σύλλογος της Πάτρας θα συγκεντρώνει υγειονομικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης έως την Παρασκευή στα γραφεία του (Βότση 42, 2ος όροφος) και ώρες από 8.30π.μ. έως 2μ.μ.
> Ο Συνδεσμος Ελληνικής-Σερβικής-Ουκρανικής Φιλίας και Συνεργασίας, με τους ενδιαφερόμενους να καλούνται να τηλεφωνήσουν στη γενική γραμματέα του Συνδέσμου Αλλα Κόσκορη και στο μέλος του Δ.Σ. Παναγιώτη Κόσκορη. Πληροφορίες στα τηλεφωνα 2691042723 και 6948.172450.

Επίσης, συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα πραγματοποιούν και οι εξής Δομές Αλληλεγγύης:
– Στέκι Αλληλεγγύης Πάτρας Εκεί στο Νότο»
– Στέκι Αλληλεγγύης Ζαβλανίου
– Δομή Αλληλεγγύης Προσφυγικών

Η συγκέντρωση της βοήθειας θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Γεωργίου Α΄ την Παρασκευή (11π.μ.-1μ.μ., 5.30-7μ.μ.) και το Σάββατο (11π.μ.-1.30μ.μ.).

ΚΑΙ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Από την προσπάθεια στήριξης του Ουκρανικού λαού δεν θα μπορούσε να απουσιάσει και ο Προμηθέας, καθώς στο περιθώριο του χθεσινού αγώνα με την Ουλμ για το Eurocup στο «Τόφαλος» συγκεντρώθηκαν φάρμακα, τρόφιμα και είδη πορώτης ανάγκης που θα διατεθούν στην Ουκρανία μέσω του Ερυθρού Σταυρού.

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ