ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Θάνατος Τζωρτζίνας: Στα χέρια της οικογένειας ο ιατρικός φάκελος…με υψηλή «τροπονίνη»!

Αστυνομία και Δικαιοσύνη εν αναμονή για πιθανολογούμενη τοξικολογική ουσία, που ίσως προκάλεσε το μοιραίο στην 9χρονη Τζωρτζίνα. Νέες πληροφορίες της «Π».

Τζωρτζίνα,τροπονίνη,Πάτρα,θάνατος

Με τα στόματα κλειστά και τις συνήθεις διαρροές, πλέον, με το σταγονόμετρο, οι εξελίξεις στη πολύκροτη υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, στην Πάτρα, οδεύει σε φάση «αποκαλυπτικών» στοιχείων, που ίσως αύριο προκύψουν από το Ειδικό Εργαστήριο Ιατροδικαστικής – Τοξικολογικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπως κι εντός των ημερών από τις ολοκληρωμένες Ιστολογικές Εξετάσεις.

Αξιόπιστη πηγή της εφημερίδας «Πελοπόννησος», επέμενε χθες αργά το βράδυ, ότι αυτές θα δείχνουν «παθολογικά και μόνο αίτια για την 9χρονη Τζωρτζίνα», ενώ σε ότι αφορά στην τελική Ιατροδικαστική Εκθεση της άτυπης Επιτροπής Ιατροδικαστών «πολύ δύσκολα θα καταλήξει σε κάτι ανατρεπτικό» για τους λόγους θανάτου της Μαλένας και της 6μηνης Ιριδας.

Σύμφωνα με άλλη αξιόπιστη πηγή της «Π», (από τον χώρο της Υγείας), η οικογένεια της Τζωρτζίνας, μόλις προχθές ζήτησε και πήρε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών τον ιατρικό φάκελο του κοριτσιού.

Παράλληλα με την πληροφορία, (από το ακαδημαϊκό περιβάλλον) ότι οι Τοξικολογικές θα «δείχνουν» νοσοκομειακή ουσία ως εύρημα, η «Π» δίνει ένα επιπλέον στοιχείο του ιατρικού φακέλου της μικρής, χωρίς να ερμηνεύει επιστημονικά την αξία του, αλλά και να μην το ταυτίζει με την έρευνα που διενεργείται.

Πρόκειται για την ένδειξη «τροπονίνη» – ουσία της καρδιάς, που έπρεπε να ήταν έως 15 και εμφανίζεται στο…485!

Πάτρα: Τι λένε για το θάνατο της Τζωρτζίνας η Άννα Μαστοράκου και 3 ακόμα γιατροί

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop