Πάτρα: Θρήνος για τον Γιώργο Ασκούνη – Μοιραία πτώση

Ο 50χρονος πολιτικός μηχανικός και συνιδιοκτήτης μιας εκ των γνωστών εργοληπτικών επιχειρήσεων της Αχαΐας, φέρεται να σκοτώθηκε, πέφτοντας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, από τον 4ο όροφο διαμερίσματος.

Πάτρα: Θρήνος για τον Γιώργο Ασκούνη - Μοιραία πτώση

Σοκ έχει προκαλέσει στον εργοληπτικό κλάδο και στην κοινωνία της Δυτικής Αχαΐας, ο ξαφνικός θάνατος του εργολήπτη Γιώργου Ασκούνη.

Ο 50χρονος πολιτικός μηχανικός και συνιδιοκτήτης μιας εκ των γνωστών εργοληπτικών επιχειρήσεων της Αχαΐας, σκοτώθηκε σήμερα στις 6 το πρωί, πέφτοντας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, από τον 4ο όροφο διαμερίσματος στην Εγλυκάδα.

Πάτρα: Θρήνος για τον Γιώργο Ασκούνη - Μοιραία πτώση

Ο Γιώργος Ασκούνης, μαζί με τον αδελφό του Νίκο, μέλος του διοικητικού συμβουλίου τοπικού Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων Εργων Αχαΐας, ήταν εργολάβοι δεύτερης γενιάς με εταιρεία ασφαλτικών, συνεχίζοντας μια οικογενειακή παράδοση.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Πτώση άνδρα από 4ο όροφο πολυκατοικίας