Πέθανε ο θρυλικός Τότο Σκιλάτσι
Ο θρυλικός Ιταλός παλαίμαχος επιθετικός, Σαλβατόρε Σκιλάτσι, έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 59 χρόνων.
Ο Σαλβατόρε “Τοτό” Σκιλάτσι αποτελούσε έναν από τους πλέον αγαπημένους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές στην Ιταλία λόγω των κατορθωμάτων του με τη φανέλα της σκουάντρα ατζούρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990, όπου αναδείχθηκε και κορυφαίος σκόρερ της διοργάνωσης.
Θυμίζουμε ότι είχε προχωρήσει σε δύο λεπτές επεμβάσεις στο παχύ έντερο για την αφαίρεση ενός όγκου, όμως σήκωσε κεφάλι και μάλιστα, συμμετείχε σε τηλεοπτική εκπομπή.
Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες παρουσίασε υποτροπή και το απόγευμα του Σαββάτου σήμανε συναγερμός.
Η επιδείνωση της υγείας του είχε ως αποτέλεσμα να διακομιστεί στα επείγοντα και να μπει για νοσηλεία στο Πνευμονολογικό Κέντρο του Δημοτικού Νοσοκομείου του Παλέρμο, με τον κόσμο του ιταλικού ποδοσφαίρου να αγωνιά για τον κορυφαίο σκόρερ του Μουντιάλ του 1990 και την οικογένειά του να καθησυχάζει μέσω μηνύματος στο Instagram την Κυριακή.
Την περασμένη Δευτέρα (9/9) η διοίκηση του νοσοκομείου ενημέρωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa πως η κατάσταση της υγείας του Τοτό Σκιλάτσι είναι στάσιμη και συνάμα σοβαρή.
sport24.gr
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
6 τροφές που οι γαστρεντερολόγοι αποφεύγουν σχεδόν πάντα
Ένα βίντεο του 2000 προέβλεψε τα AI chatbots και είναι ανατριχιαστικό
Διακρίσεις για τον Ιστιοπλοϊκό Ομιλο Πατρών ΦΩΤΟ
Το «αθώο» συμπλήρωμα που μπορεί να βλάψει το συκώτι
Η λειτουργία του Apple Watch που λίγοι γνωρίζουν και ίσως σώσει ζωές
Στην Ηλεία το «ΟΛΥΜΠΙΑ – ΗΛΙΔΑ 2027» – Στα χέρια των δύο δήμων η σημαία των Παγκόσμιων Παιδικών Αγώνων ΦΩΤΟ
Ποιοι δικαιούνται σύνταξη 409 ευρώ χωρίς ένσημα
Η AI σχεδιάζει πλέον ιούς – Η ανακάλυψη που μπορεί να σώσει ζωές ή να γίνει ο χειρότερος εφιάλτης
