Πιο εστιασμένη πίεση προς τους ανεμβολίαστους

Το κύριο άρθρο της «Π»

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ έριξε για μια φορά ακόμα το βάρος του στην ανάγκη να μεταπειστούν οι ανεμβολίαστοι συμπολίτες. Προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τα πειστικότερα δυνατά επιχειρήματα στην κατεύθυνση αυτή. Παράλληλα, ανακοίνωσε περαιτέρω μέτρα πίεσης, που ο ίδιος ευσχήμως ονόμασε παραίνεση προς εμβολιασμό.

ΑΝΑΛΟΓΩΝ προδιαγραφών και στοχεύσεων συνέντευξη δόθηκε από τους εκπροσώπους των υγειονομικών φορέων της Αχαΐας, με έμφαση στο ανεμβολίαστο κοινό, ιδιαίτερα των μεγάλων ηλικιών: Ενα 20% αρνείται ακόμα το εμβόλιο, παρ’ όλα όσα διαπιστώνει ότι συμβαίνουν στα νοσοκομεία.

ΙΣΩΣ χρειάζεται πιο εντοπισμένη δράση. Οι συνεντεύξεις και τα μηνύματα πέφτουν σε τοίχο ή έχουν αποδυναμωμένη επενέργεια, στο μέτρο που αυτό το κοινό πολύ συχνά δεν παρακολουθεί ιδιαιτέρως την επικαιρότητα. Πρέπει να ασκηθεί εστιασμένη εκστρατεία στους συγκεκριμένους πολίτες. Είναι εκεί έξω και είναι γνωστοί. Το βάρος πέφτει στον ιατρικό κόσμο και τον φαρμακοποιό της γειτονιάς. Πρέπει να κάνουν το κάτι παραπάνω.

 

 

Η ΘΕΜΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΤΗΣ

ΣΥΜΦΩΝΑ με όσα ανακοίνωσε χθες η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Πάτρας, εκκρεμούν ακόμα στο επίπεδο της δικαιοσύνης αναφορές της εναντίον παραγόντων του υγειονομικού χώρου που επιδόθηκαν το περασμένο καλοκαίρι σε μπαράζ στρεβλωτικών ή και παντελώς ασύστατων και εξωφρενικών αναφορών σε σχέση με την πανδημία, τα εμβόλια, την υγειονομική πολιτική της κυβέρνησης και εξωτερικά «κέντρα» της πολιτικής και της φαρμακευτικής.

ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ που ακολουθούνται μπορεί να είναι οι συνήθεις για τα δεδομένα των δικαστικών υπηρεσιών, αλλά είναι δυσανάλογα βραδείς σε σχέση με τη φύση των περιστάσεων και την κρισιμότητα του προβλήματος.

ΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ διαδικασία κατόπιν εορτής δεν θα έχει μεγάλη κοινωνική χρησιμότητα. Είτε πορεύεται συντεταγμένα η πολιτεία στην διαχείριση του ζητήματος είτε όχι.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ