Πόλεμος στην Ουκρανία: Στο Λονδίνο ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα επισκεφθεί τα στρατεύματα της Ουκρανίας που αυτή τη στιγμή εκπαιδεύονται στη Βρετανία και θα μιλήσει στο βρετανικό κοινοβούλιο, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Στη Βρετανία θα βρεθεί σήμερα ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι για να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του Βρετανού πρωθυπουργού.
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα επισκεφθεί τα στρατεύματα της Ουκρανίας που αυτή τη στιγμή εκπαιδεύονται στη Βρετανία και θα μιλήσει στο βρετανικό κοινοβούλιο, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
«Η επίσκεψη του προέδρου Ζελένσκι στο Ηνωμένο Βασίλειο αποτελεί απόδειξη για το κουράγιο, την αποφασιστικότητα και τον αγώνα της χώρας του και απόδειξη για την άθραυστη φιλία μεταξύ των δύο χωρών μας», ανέφερε ο Σούνακ σε ανακοίνωση.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Anthropic: Μία τρομακτική δύναμη από AI agents εξελίσουν τους εαυτούς τους
Ζώδια σήμερα 19/9: Αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Στην Ιαπωνία είναι πολύ μπροστά: Βάζουν στα αεροδρόμια συμπιεστές ρούχων
Η Λένα Αλμπάνη για την Παγκόσμια Ημέρα Κάκωσης Νωτιαίου Μυελού
