Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων Πείρος: Έχει κλείσει από φερτά υλικά το ποτάμι – Κίνδυνος για το οικοσύστημα
Τι αναφέρεται σε επιστολή.
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων Πύρος με επιστολή προς τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας, υπόψιν του προϊσταμένου της Νίκου Γυφτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο και τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Σπύρο Μυλωνά, για την κατάσταση που επικρατεί στο ποτάμι Πείρο.
Όπως σημειώνεται στην επιστολή: «Αυτή την στιγμή στην εκβολή του ποταμού Πείρου στην παραλία Κάτω Αλισσού υπάρχει μαζεμένο πολύ φερτό υλικό με αποτέλεσμα να έχει κλείσει την εκβολή του ποταμού με κίνδυνο για όλο το οικοσύστημα αλλά και να ψηφίσουν εκατοντάδες ψάρια από την έλλειψη οξυγόνου.
Και σε συνδυασμό με την επιβάρυνση στο Ποταμό Πείρο από υπόγεια νερά που κατεβαίνουν από την Βιομηχανική Περιοχή να δημιουργούνται ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα. Παρακαλούμε να ανοίξει η εκβολή τουλάχιστον 200 μέτρα για να ανανεώνεται το νερό με αυτό της θάλασσας και να οξυγονωνεται.
Αναμένουμε τις δικές σας ενέργειες».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πάτρα: Τριήμερο εκδηλώσεων για τα 82 χρόνια από την Απελευθέρωση
Eπικίνδυνο fake ChatGPT κρυβόταν μέσα στο πραγματικό chatgpt.com
Ψηφιακό Φροντιστήριο: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας
Πολύεδρο: Εκπαιδευτική δράση για παιδιά το Σάββατο
H Microsoft ετοιμάζει τη νέα εποχή των AI PCs όλα όσα περιμένουμε στις 7 Οκτωβρίου
