Που θα βρεθεί σήμερα μέχρι και την Παρασκευή η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού σε Αχαΐα και Ηλεία

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ ανέλαβε τη πρωτοβουλία της επιτόπιας εμβολιαστικής παρέμβασης, μέσω της Κινητής Μονάδας Εμβολιασμού, προκειμένου να ενισχυθεί το τοίχος ανοσίας κατά του νέου κορονοιού.

Που θα βρεθεί σήμερα μέχρι και την Παρασκευή η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού σε Αχαΐα και Ηλεία

Με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ συνεχίζεται το ταξίδι της Κινητής Εμβολιαστικής Μονάδας σε περιοχές της Ηλείας και της Αχαΐας, προκειμένου να ενισχυθεί το τοίχος ανοσίας κατά του νέου κορονοιού.

Πιο αναλυτικά, την εβδομάδα 13 με 17 Δεκεμβρίου η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού θα βρίσκεται στις κάτωθι περιοχές:

-την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στον Ριγανόκαμπο Πατρών για τον εμβολιασμό των ΡΟΜΑ κατοίκων της περιοχής (κατά τις πρωινές ώρες)

-την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στο Λεόντιο Αχαϊας (κατά τις πρωινές ώρες)

-και την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στη Δάφνη Καλαβρύτων (κατά τις ώρες 9:30 με 11:00), στο Πάος Καλαβρύτων (κατά τις ώρες 11:15 με 12:15) και στα Τριπόταμα Καλαβρύτων (κατά τις ώρες 12:30 με 13:30)

Οι συμμετέχοντες στην εμβολιαστική διαδικασία του καταδρομικού εμβολιασμού χρειάζεται να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα. Δύνανται να υποβληθούν είτε στην α΄δόση, είτε τη β΄δόση ή ακόμη και την αναμνηστική (γ’) δόση του εμβολίου. Η εμβολιαστική κάλυψη γίνεται μόνο με εμβόλιο της PFIZER.

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ ανέλαβε τη πρωτοβουλία της επιτόπιας εμβολιαστικής παρέμβασης στην ύπαιθρο προκειμένου να αποφευχθεί η ραγδαία μετάδοση, να μειωθούν τα κρούσματα που χρήζουν νοσηλείας και να διατηρηθεί η αριθμητική ακεραιότητα των κατοίκων, αποφεύγοντας τον θάνατο εξαιτίας του νέου κορονοιού.

Στόχος είναι η αναχαίτιση της πανδημίας και η διατήρηση της Δημόσιας Υγείας.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ