Προμηθέας: Νιώθουν σαν στο σπίτι τους οι Αμερικανοί – Η ώρα για τα πρώτα φιλικά
Η ομάδα του Προμηθέα ανεβάζει ρυθμούς, καθώς αυτήν την εβδομάδα ξεκινούν τα πρώτα φιλικά παιχνίδια της ομάδας με Παπάγο και Ολυμπιακό.

Με τα καλύτερα λόγια μιλούν για τον Προμηθέα Βίκος Cola οι Αμερικανοί παίκτες της ομάδας, οι οποίοι μέρα με τη μέρα εξοικειώνονται όλο και περισσότερο με την πόλη και τη φιλοσοφία του προπονητή τους Γιώργου Λιμνιάτη.
«Νιώθω πολύ άνετα εδώ. Οι άνθρωποι του Προμηθέα έχουν μεριμνήσει για όλα και η προετοιμασία, μέχρι στιγμής, κυλάει πολύ καλά», σχολίασε ο Πόλι Πόλιπακ, ο οποίος τα τελευταία 24ωρα έχει έναν μικρό τραυματισμό, χωρίς, όμως να είναι κάτι ανησυχητικό.
«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Πάτρα και είμαι ευγνώμων που οι άνθρωποι του Προμηθέα με επέλεξαν για την ομάδα τους», δήλωσε ο Λέιτον Χάμοντς, ενώ ο Κένταλ Κόλεμαν είχε να πει για τις εγκαταστάσεις και την οργάνωση του Οργανισμού: «Ηρθα σε ένα πολύ σπουδαίο κλαμπ, που παρέχει τα πάντα στους αθλητές».
«ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ» Ο ΜΠΑΖΙΝΑΣ
Μέσα στην εβδομάδα θα ανεβάσει ρυθμούς και ο Νάσος Μπαζίνας, ο οποίος είναι λογικό να ακολουθεί λίγο διαφορετικό πρόγραμμα μετά την πολυήμερη παρουσία του στην προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών… έπεφταν κορμιά!
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΕΣΤ
Αυτήν την εβδομάδα θα ξεκινήσουν τα πρώτα φιλικά παιχνίδια για τον Προμηθέα. Συγκεκριμένα, το πατρινό συγκρότημα θα παίξει την Πέμπτη στην Αθήνα με τον Παπάγο και το Σάββατο στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε ότι το διήμερο 12-13 Σεπτεμβρίου οι Προμηθείς» θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη για τα «Μαυροσκούφεια» (αντίπαλοι το Μαρούσι στο «Ιβανώφειο» και ο Αρης στο «Αλεξάνδρειο»).
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News