Σελίν Ντιόν: Στη δημοσιότητα εικόνες που μαρτυρούν τον πόνο της από το σπάνιο αυτοάνοσο σύνδρομο που αντιμετωπίζει

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, η Ντιόν επέλεξε να επιτρέψει στην κάμερα να καταγράψει τον αγώνα που δίνει έχοντας στο πλευρό της μια ομάδα κορυφαίων επιστημόνων.

Σελίν

Εξαντλημένη και ανήμπορη δείχνει η Σελίν Ντιόν, εξαιτίας του σπάνιου αυτοάνοσου συνδρόμου Stiff Person Syndrome (SPS) που αντιμετωπίζει.

Η 56χρονη τραγουδίστρια υποβάλλεται σε επώδυνες θεραπείες για να γλιτώσει από τους σπασμούς που δεν της επιτρέπουν να ελέγχει την κίνησή της. Από τις εν λόγω θεραπείες το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιοποίησε η MailOnline, σε συνέχεια ντοκιμαντέρ που ξεκίνησε να προβάλλεται από την πλατφόρμα Amazon Prime.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, η Ντιόν επέλεξε να επιτρέψει στην κάμερα να καταγράψει τον αγώνα που δίνει έχοντας στο πλευρό της μια ομάδα κορυφαίων επιστημόνων.

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ που καταγράφει την αδυσώπητη καθημερινότητά της από όταν αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητάς για να λάβει τις θεραπείες που απαιτούνται, είναι “I am: Céline Dion”.

Σελίν

 

Σελίν
Ως κεραυνός εν αιθρία ήρθε τον Ιανουάριο του 2022 η ανακοίνωση πως ακυρώνονται οι συναυλίες της σε Καναδά και Ηνωμένες Πολιτείες εξαιτίας σοβαρών και δυνατών μυϊκών σπασμών, ενώ τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους βρήκε το θάρρος να μιλήσει ανοιχτά στους θαυμαστές της για την σπάνια ασθένεια.

Πηγή: MailOnline

Διαβάστε  επίσης:

«Εμείς δεν είμαστε Πατρινοί; Δηλαδή, μόνο το κέντρο είναι Πάτρα;» – Καταγγελίες κατοίκων της Αγυιάς στην «Π» για φίδια και τρωκτικά

Φωτιά στο Αντίρριο: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το Canadair, η στιγμή που χτυπά σε δέντρο ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Ξεκινά το ξήλωμα της Μαιζώνος για πεζοδρόμηση

ΠΑΣΟΚ: Ο Χάρης Δούκας ζήτησε επίσημα εσωκομματικές εκλογές – Η απάντηση του κόμματος

Αντίρριο: Λίγο καλύτερη η εικόνα της πυρκαγιάς – Άνοιξε η Ιόνια Οδός