Συνάντηση Μελόνι – Χριστοδουλίδη στη Ρώμη
Ο κύριος Χριστοδουλίδης, τέλος, παρουσίασε στην Ιταλίδα πρωθυπουργό την κυπριακή πρόταση για θαλάσσιο ανθρωπιστικό διάδρομο από τη Λάρνακα προς τη Γάζα.
Μια ώρα και σαράντα λεπτά διήρκεσε η συνάντηση του προέδρου της Κύπρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Ιταλίδα πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι, στο κυβερνητικό μέγαρο της Ρώμης, Παλάτσο Κίτζι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ θερμό κλίμα και κατά τη διάρκεια της συζήτησης δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις διμερείς σχέσεις, στη συνεργασία των δυο χωρών σε ευρωπαϊκό επίπεδο, στις προσπάθειες για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού και στην ανάγκη συντονισμού τους.
Ο κύριος Χριστοδουλίδης, τέλος, παρουσίασε στην Ιταλίδα πρωθυπουργό την κυπριακή πρόταση για θαλάσσιο ανθρωπιστικό διάδρομο από τη Λάρνακα προς τη Γάζα. Η Τζόρτζια Μελόνι έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι θα μπορούσε να πάρει μέρος στην όλη ανθρωπιστική πρωτοβουλία και η χώρα της.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πάτρα: Τριήμερο εκδηλώσεων για τα 82 χρόνια από την Απελευθέρωση
Eπικίνδυνο fake ChatGPT κρυβόταν μέσα στο πραγματικό chatgpt.com
Ψηφιακό Φροντιστήριο: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας
Πολύεδρο: Εκπαιδευτική δράση για παιδιά το Σάββατο
H Microsoft ετοιμάζει τη νέα εποχή των AI PCs όλα όσα περιμένουμε στις 7 Οκτωβρίου
