Τα δίδυμα από την Πάτρα που «γυάλισαν» στην ΑΕΚ
Την περασμένη Κυριακή αγωνίστηκαν στη νίκη της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου (3-2) και τώρα ετοιμάζονται να παίξουν κόντρα στον Ολυμπιακό!
Εδώ δεν έχουμε το μήλο κάτω από τη μηλιά, αλλά τα …δίδυμα μήλα κάτω από τη μηλιά.
Τα χνάρια του μπαμπά τους ακολουθούν οι Βαλεντίνο και Τζουλιάνο Μπραντάν, κάνοντας το μεγάλο βήμα για την ΑΕΚ. Τα δύο 11χρονα δίδυμα αδέλφια αγωνίζονταν στα τμήματα υποδομής της Παναχαϊκής, εκεί όπου εργαζόταν ως προπονητής και ο Φερνάντο Μπραντάν, παλιός ποδοσφαιριστής των «κοκκινόμαυρων», που ήρθε από την Αργεντινή και ρίζωσε στην Πάτρα.
Ο Βαλεντίνο και ο Τζουλιάνο «γυάλισαν» στην ΑΕΚ, η οποία κινήθηκε αστραπιαία με αποτέλεσμα τα δύο πιτσιρίκια να ανεβαίνουν στην Αθήνα και να παίζουν τα σαββατοκύριακα στους αγώνες της Κ12.
Την περασμένη Κυριακή αγωνίστηκαν στη νίκη της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου (3-2) και τώρα ετοιμάζονται να παίξουν κόντρα στον Ολυμπιακό!
Επίσης, ο μεγαλύτερος γιος του Μπραντάν, ο 17χρονος Τιάγκο, αγωνίζεται με τη φανέλα του Ζαβλανίου στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας μαζί με τον πατέρα του. Μάλιστα, και οι δύο έπαιξαν στο τελευταίο παιχνίδι με τη Νίκη Προαστείου, με τον Φερνάντο να προλαβαίνει το β’ ημίχρονο, καθώς ήταν στην Αθήνα με τους δίδυμους γιους του.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
«Ε ρε γλέντια…» στο κατάμεστο Θέατρο Αιγίου ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Μουσική βραδιά στο Πολύεδρο: Οι Music Travelers παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Αιγιάλεια: Αναβάλλεται η εκδήλωση του ΚΚΕ στην Κουνινά λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς
