Θεσσαλονίκη: Στο χειρουργείο η 21χρονη μετά το τροχαίο με τα λεωφορεία – Η κατάσταση των 4 τραυματιών
Η νεαρή γυναίκα παραμένει αιμοδυναμικά σταθερή και χωρίς άμεσο κίνδυνο για τη ζωή της, ενώ ειδική ομάδα γιατρών αναλαμβάνει την επέμβαση στο πόδι της

Σοβαρότερα από τις υπόλοιπες τρεις τραυματίες έχει τραυματιστεί η 21χρονη γυναίκα μετά το τροχαίο με δύο αστικά λεωφορεία στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου.
Η νεαρή γυναίκα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, καθώς οι απεικονιστικές εξετάσεις έδειξαν σοβαρή εξάρθρωση στο πόδι.
Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται αιμοδυναμικά σταθερή και δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για τη ζωή της.
Ειδική ομάδα γιατρών για την επέμβαση
Τη χειρουργική αντιμετώπιση του τραυματισμού της 21χρονης αναμένεται να αναλάβει ομάδα γιατρών που θα αποτελείται από ορθοπαιδικούς, αγγειοχειρουργούς και πλαστικούς χειρουργούς.
Η νεαρή γυναίκα φέρει επίσης τραύματα στο κεφάλι και τη λεκάνη, τα οποία, με βάση την έως τώρα ιατρική αξιολόγηση, δεν απαιτούν χειρουργική επέμβαση.
Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και οι υπόλοιπες τρεις γυναίκες που τραυματίστηκαν στο τροχαίο, ηλικίας 17, 50 και 62 ετών.
Οι τραυματισμοί τους είναι ελαφρύτεροι και δεν χρειάζονται χειρουργική αντιμετώπιση, ωστόσο θα παραμείνουν νοσηλευόμενες στη χειρουργική κλινική για παρακολούθηση.
Πώς έγινε το τροχαίο στη Νεάπολη
Το ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή της Νεάπολης Θεσσαλονίκης, όταν δύο αστικά λεωφορεία ενεπλάκησαν σε σύγκρουση.
Το ένα λεωφορείο προσέκρουσε στο πίσω μέρος του οχήματος που προπορευόταν και στη συνέχεια κατέληξε πάνω σε στάση, προκαλώντας τον τραυματισμό των τεσσάρων γυναικών. Οι Αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου.
Η 21χρονη και η 62χρονη βρίσκονταν στη στάση περιμένοντας λεωφορείο, ενώ η 17χρονη και η 50χρονη επέβαιναν σε όχημα που ενεπλάκη στο ατύχημα.
Στο σημείο κινητοποιήθηκαν δυνάμεις του ΕΚΑΒ, της Πυροσβεστικής και της Τροχαίας, ενώ και οι τέσσερις τραυματίες διακομίστηκαν στο Παπαγεωργίου για εξετάσεις και νοσηλεία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Απάτη 40 εκατ. ευρώ με επιστροφές φόρου: 152 εταιρείες-«φαντάσματα» στο μικροσκόπιο
- Μπήκε σε ταξί, το έκλεψε και παρέσυρε τον 57χρονο οδηγό – Χειροπέδες σε 34χρονο στον Ρέντη
- Δημογλίδου για Γρίβα: «Μετά τη δολοφονία της άλλαξαν πολλά στη διαχείριση των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας»
- Τα οστά μεταφέρθηκαν στην Κυψέλη, περίεργη η υπόθεση, «κλειδί» οι κάμερες ασφαλείας
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News