Τι αναζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου σε σεμινάριο εγκληματολογίας λίγες μέρες πριν τη σύλληψή της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνδέθηκε στο online σεμινάριο εγκληματολογίας λίγες μέρες πριν τη σύλληψή της και μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

ΠΑΤΡΑ

Σεμινάρια εγκληματολογίας φέρεται να είχε παρακολουθήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγες ημέρες πριν την σύλληψή της, αλλά και μετά τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το Mega στο σεμινάριο είχαν λάβει μέρος 800 άτομα με το κόστος συμμετοχής να είναι 590 ευρώ. Μάλιστα, λόγω του κόστους το σεμινάριο ήταν προσβάσιμο και τις επόμενες ημέρες για όποιον ήθελε να το δει ξανά.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία ανθρώπου που παρακολουθούσε το ίδιο σεμινάριο, η Ρούλα Πισπιρίγκου συνδέθηκε στην πλατφόρμα μετά το τέλος του σεμιναρίου.

«Επισκέφθηκα την πλατφόρμα στις 30 Μαρτίου όταν έγινε γνωστή η σύλληψη της 33χρονης. Από την αυτόματη ενημέρση φαινόταν ότι η ίδια είχε επισκεφθεί την πλατφόρμα του σεμιναρίου πριν «από δέκα ημέρες», δηλαδή στις 20 ή 21 Μαρτίου, δηλαδή σε χρόνο που δεν είχε λόγο να το κάνει γιατί το σεμινάριο είχε τελειώσει», λέει ο άνθρωπος που συμμετείχε και αυτός στο σεμινάριο εγκληματολογίας.

Η εγκληματολόγος Δέσποινα Σβουρδάκου μίλησε στην εκπομπή «Live News» για το γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε παρακολουθήσει σεμινάρια εγκληματολογίας και εξήγησε τι ακριβώς μαθαίνει κανείς σε τέτοιου είδους σεμινάρια.

Όπως ανέφερε ένα άτομο που παρακολουθεί σεμινάριο εγκληματολογίας ενδιαφέρεται από τη μία πλευρά για το πώς δρα ένας δράστης και από την άλλη να μάθει πως λειτουργούν οι έρευνες της Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης.

Επισήμανε πως στα σεμινάρια εξετάζονται εγκλήματα όπου οι δολοφόνοι έχουν κάνει λάθη, προσπαθώντας να συγκαλύψουν τα ίχνη τους

 

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πατρών - Πύργου
ΠΑΤΡΑ
θάνατος
Ηλεία