Την πρόσληψη 183 σωφρονιστικών υπαλλήλων ανακοίνωσε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Όπως υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση «ο ρόλος των εξωτερικών φρουρών αναφορικά με την επίτευξη των στόχων του σωφρονιστικού συστήματος, αποτελεί σημαντικό πυλώνα για την εύρυθμη λειτουργία και την ασφάλεια των σωφρονιστικών καταστημάτων.»
Από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ανακοινώθηκε σήμερα η πρόσληψη 183 σωφρονιστικών υπαλλήλων, στον κλάδο ΔΕ Εξωτερικής Φρούρησης, σειρών 6Κ και 9Κ, με σκοπό την ενίσχυση των σωφρονιστικών καταστημάτων.
Όπως υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση «ο ρόλος των εξωτερικών φρουρών αναφορικά με την επίτευξη των στόχων του σωφρονιστικού συστήματος, αποτελεί σημαντικό πυλώνα για την εύρυθμη λειτουργία και την ασφάλεια των σωφρονιστικών καταστημάτων.»
Παράλληλα επισημαίνεται ότι η ενσωμάτωση των 183 νέων σωφρονιστικών υπαλλήλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του κλάδου ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης στο ενεργό δυναμικό της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής αποτελεί σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της με στόχο την ενδυνάμωση του ρόλου της.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη οι νέοι σωφρονιστικοί υπάλληλοι θα αναλάβουν τα καθήκοντά τους σε όλα τα σωφρονιστικά Καταστήματα της χώρας εντός δέκα ημερών.
«Η απόφαση αυτή, αντικατοπτρίζει την δέσμευση του Υπουργείου για ενίσχυση της ασφάλειας και της προστασίας των πολιτών» καταλήγει η ανακοίνωση.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αιμοδοσία: Κάθε πότε μπορούμε να δίνουμε αίμα στην Ελλάδα – Προϋποθέσεις, αναβολές και τι να κάνετε πριν και μετά
Πάτρα: Ο Δ. Παλούμπης στις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου ΦΩΤΟ
Η Οδύσσεια του Elon Musk απέναντι στον Christopher Nolan – Δείτε το πρώτο επεισόδιο
Πώς να μειώσετε την αρτηριακή πίεση με καθίσματα στον τοίχο
Το Αίγιο του 1940 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο ΦΩΤΟ
