Το παρασκήνιο με την ατάκα «θα τον παρακολουθούμε» του Τσάμπι Αλόνσο για τον Μουζακίτη
Ο άσος του Ολυμπιακού που δεν έχει κλείσει ακόμα τα 19 του χρόνια πριν ταξιδέψει στην Ιταλία έπαιξε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Καραϊσκάκη και μάλιστα βασικός
Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού, Χρήστος Μουζακίτης την Δευτέρα (1/12) θα μεταβεί στην Ιταλία για να παραλάβει το βραβείο «European Golden Boy Web 2025» το οποίο κέρδισε μετά την ηλεκτρονική ψηφοφορία της της ιταλικής εφημερίδας Tuttosport.
Ο Μουζακίτης που δεν έχει κλείσει ακόμα τα 19 του χρόνια πριν ταξιδέψει στην Ιταλία έπαιξε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Καραϊσκάκη και μάλιστα βασικός.
Αγωνίστηκε 95′ και έτρεξε περισσότερα από 12 χιλιόμετρα στο γήπεδο. Είχε να αντιμετωπίσει στη μεσαία γραμμή παίκτες όπως ο Τσουαμενί, ο Καμαβινγκά, ο Γκιουλέρ και τα πήγε περίφημα.
Ξεκίνησε μαζί με τον Ντάνι Γκαρθία και συνέχισε με παρτενέρ τον Σαντιάγκο Έσε. Ο Έλληνας μέσος τράβηξε πάνω του τα βλέμματα σκάουτερ ανά την Ευρώπη ενώ σχολιάστηκε θετικά και από τον Τσάμπι Αλόνσο.
Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για τον Χρήστο Μουζακίτη και απάντησε: «Ο Μουζακίτης έχει μεγάλο αντίκτυπο. Εχει εξαιρετικά προσόντα, πολύ ταλαντούχος μέσος και θα τον παρακολουθούμε».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το αθώο σφάλμα των οδηγών που διαλύει την αντλία καυσίμου και κοστίζει ακριβά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Στο βυθό της Άνδρου αρχαίο ναυάγιο ΦΩΤΟ
«Τηγανητά» αυγά χωρίς σταγόνα λάδι: Το μυστικό που απογειώνει τη γεύση και σώζει θερμίδες
Το σκάφος διασώστης της NASA χρειάζεται τώρα το ίδιο διάσωση
Εθελοντική αιμοδοσία στην Κλειτορία για την Τράπεζα Αίματος του συλλόγου ΦΩΤΟ
Ξίδι στην είσοδο: Το μυστικό για τα έντομα & τι να προσέξετε
Αίγιο: Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών στην Παναγία Τρυπητή τον Αύγουστο
