Το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει στην Πάτρα την πρότασή του για το Συνταξιοδοτικό

Εκδήλωση με τον Παύλο Χρηστίδη για τις παροχές και τα δικαιώματα των συνταξιούχων

Το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει στην Πάτρα την πρότασή του για το Συνταξιοδοτικό

Την πρότασή του για το Συνταξιοδοτικό και το σύνολο των παροχών και δικαιωμάτων που αφορούν τους συνταξιούχους παρουσιάζει στην Πάτρα το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Η εκδήλωση με τίτλο «Η τρίτη ηλικία στο προσκήνιο» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, στις 11:00 το πρωί, στις εγκαταστάσεις του ΤΕΕ, στην οδό Τριών Ναυάρχων 40.

Την παρουσίαση των βασικών πτυχών της πρότασης του κόμματος θα κάνει ο Παύλος Χρηστίδης, Κοινοβουλευτικός Υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Χρηστίδης αναμένεται να αναφερθεί στις θέσεις της παράταξης για τις παροχές προς τους συνταξιούχους, αλλά και στο ευρύτερο πλαίσιο των δικαιωμάτων που τους αφορούν, ενώ θα απαντήσει και σε ερωτήσεις του κοινού.

Το ΠΑΣΟΚ καλεί τους πολίτες να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και να συμμετάσχουν στη συζήτηση για το Συνταξιοδοτικό και τις πολιτικές που αφορούν την τρίτη ηλικία.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125

Από το Δίκτυο