Τροχαίο στην Κορίνθου Πατρών με εκτροπή και ανατροπή φορτηγού ΒΙΝΤΕΟ
Ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε στο τροχαίο που σημειώθηκε στην Πατρών – Κορίνθου ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.
Τροχαίο ατύχημα με φορτηγό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 24 Μαΐου στην Κορίνθου – Πατρών, στο 90ο χιλιόμετρο.
Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Πάτρα όταν ένα φορτηγό ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε στις μεσαίες προστατευτικές μπάρες της Κορίνθου – Πατρών.
Ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.
Όπως μπορείτε να δείτε στις πρώτες εικόνες από την Κορίνθου – Πατρών, το φορτηγό διαλύθηκε ενώ στο δρόμο δημιουργήθηκε μεγάλο πρόβλημα με την κυκλοφορία των αυτοκινήτων μετά το τροχαίο ατύχημα.

Όπως μπορείτε να δείτε, τα οχήματα ακινητοποιήθηκαν στο σημείο, με τους οδηγούς να έχουν βγει έξω από αυτά, περιμένοντας να ομαλοποιηθεί η κυκλοφορία.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, η κατάσταση στις 20.00 το βράδυ ήταν καλύτερη ως προς την κυκλοφορία των οχημάτων, ωστόσο αναμένεται να διακοπεί ξανά, όταν θα πάει στο σημείο ο γερανός για να σηκώσει το φορτηγό.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το viral λάθος του καλοκαιριού: Μπορεί το καρπούζι να αντικαταστήσει το αντηλιακό;
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Cardi B: Παραδέχτηκε ότι αφαίρεσε ενέσιμα από τους γλουτούς της
Τελικά το καρπούζι παχαίνει ή κάνει για δίαιτα;
Το σκάφος διασώστης της NASA χρειάζεται τώρα το ίδιο διάσωση
Μουσική εκδήλωση με Σάκη Παπαδημητρίου στο Αρχαίο Θέατρο της Αιγείρας ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Η αγαπημένη συνήθεια που μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο διαβήτη
Συνεργασία της δημοτικής αρχής με τη ομάδα Αlissos F.C
