Βαρθολομιό: Χειροπέδες σε άνδρα για ναρκωτικά και «μαϊμού» δίκυκλα
Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών και παραποίηση στοιχείων κυκλοφορίας δικύκλων στο Βαρθολομιό
Στη σύλληψη ενός ημεδαπού άνδρα στο Βαρθολομιό προχώρησαν την Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2026, αστυνομικοί της Ο.Π.ΔΙ. Πηνειού, μετά από στοχευμένη έρευνα στην οικία του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ).
Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα αποξηραμένης ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους -10,1- γραμμαρίων.
Επιπλέον, από τους αστυνομικούς της Ο.Π.ΔΙ. Πηνειού, ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν μοτοποδήλατα, μοτοσυκλέτες, σκελετός μοτοποδηλάτου και κινητήρας, τα οποία έφεραν αλλοιωμένα, παραποιημένα ή αποξεσμένα στοιχεία αναγνώρισης (αριθμούς πλαισίου και κινητήρα), τα οποία μεταφέρθηκαν και φυλάσσονται στο Αστυνομικό Τμήμα Πηνειού.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας / Παράλληλη Έδρα Αμαλιάδας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς κάνω αίτηση για επίδομα θέρμανσης: Βήμα-βήμα η διαδικασία στο myAADE
Τέλος το Call of Duty Warzone σε PS4 και Xbox One τι γίνεται με όπλα και skins
Πάτρα: Μια ξεκαρδιστική stand-up βραδιά έρχεται στο θέατρο ACT
Γιατί το ανθρακούχο νερό χωρίς ζάχαρη αποκαλείται slimline στη Βρετανία
Samsung Galaxy S27 Ultra: Νέα διαρροή αλλάζει τα δεδομένα για τον επεξεργαστή του
