«Ξύπνησα μέσα στους πόνους»: Ο 22χρονος Άγγελος ζητά να βρεθεί ο οδηγός που τον εγκατέλειψε στο Πικέρμι ΒΙΝΤΕΟ
Στο νοσοκομείο παραμένει ο 22χρονος Άγγελος, βαριά τραυματισμένος μετά από τροχαίο με εγκατάλειψη στο Πικέρμι, με τον ίδιο να απευθύνει έκκληση να εντοπιστεί ο ασυνείδητος οδηγός που τον άφησε αιμόφυρτο στο δρόμο.
Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 22χρονος Άγγελος, ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη στο Πικέρμι, λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Παρά τις έρευνες της Αστυνομίας, ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα παραμένει άφαντος.
Ο νεαρός περιγράφει τη στιγμή του ατυχήματος με λόγια που σοκάρουν. «Κατευθυνόμουν στο ρεύμα προς Αθήνα και καθώς οδηγούσα απλά ακούω ένα “μπαμ” και μετά χάνω τις αισθήσεις μου και λιποθυμάω», λέει μιλώντας στο STAR.
Ο Άγγελος ανέκτησε τις αισθήσεις του μετά το τροχαίο, ωστόσο φέρει σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα. Όπως περιγράφει, η καθημερινότητά του έχει μετατραπεί σε εφιάλτη: «Είμαι βαριά τραυματισμένος, έχω ανυπόφορους πόνους, τα βράδια δεν κοιμάμαι ήρεμα, ξυπνάω από τους πόνους. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο, το αυτί μου είναι κομμένο, έχω πάρα πολλές πληγές στο πρόσωπό μου».
Έκκληση να βρεθεί ο οδηγός
Ο 22χρονος απευθύνει δημόσια έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό για το τροχαίο, να απευθυνθεί στις Αρχές, ώστε να εντοπιστεί ο ασυνείδητος οδηγός που τον εγκατέλειψε.
«Εύχομαι να γίνω καλά, να περάσουν όλοι αυτοί οι πόνοι και όλο αυτό που περνάω αυτόν τον καιρό. Ελπίζω η αστυνομία να κάνει το καθήκον της και να βρει αυτόν που μου προκάλεσε αυτό το κακό», τονίζει.
Την ίδια ώρα, η Τροχαία συνεχίζει τις έρευνες, έχοντας ήδη συγκεντρώσει υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής, καθώς και μαρτυρίες, στην προσπάθεια να φτάσει στα ίχνη του οδηγού.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το viral λάθος του καλοκαιριού: Μπορεί το καρπούζι να αντικαταστήσει το αντηλιακό;
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Cardi B: Παραδέχτηκε ότι αφαίρεσε ενέσιμα από τους γλουτούς της
Τελικά το καρπούζι παχαίνει ή κάνει για δίαιτα;
Το σκάφος διασώστης της NASA χρειάζεται τώρα το ίδιο διάσωση
Μουσική εκδήλωση με Σάκη Παπαδημητρίου στο Αρχαίο Θέατρο της Αιγείρας ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Η αγαπημένη συνήθεια που μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο διαβήτη
Συνεργασία της δημοτικής αρχής με τη ομάδα Αlissos F.C
