ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Τορτελίνια με μελιτζάνες και κρέμα γάλακτος

Τορτελίνια με μελιτζάνες και κρέμα γάλακτος



Υλικά για 4 άτομα

Μισό κιλό τορτελίνια με κρέας
Μισό κιλό μελιτζάνες φλάσκες σε κύβους
600 γραμμάρια ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
1 κόκκινη πιπεριά σε κύβους
4 κουταλιές σούπας κρέμα γάλακτος
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 τριμμένο κρεμμύδι
1 κουταλάκι βασιλικός
1 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
4 κουταλιές σούπας αλάτι
1 κύβος λαχανικών
8 κουταλιές σούπας λάδι
Μισό ποτήρι νερό
βασιλικό

Εκτέλεση

Αφήνουμε για μισή ώρα τις μελιτζάνες στο αλάτι και στη συνέχεια τις ξεβγάζουμε καλά.
Τις τηγανίζουμε ελαφρά και προσθέτουμε τις πιπεριές και το σκόρδο, το κρεμμύδι και τις ντομάτες, τη ζάχαρη, τον κύβο και το νερό.
Τα αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά και ρίχνουμε τον βασιλικό.
Σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Μόλις πάρει μια ελαφριά βράση είναι έτοιμο.
Εν τω μεταξύ, έχουμε βράσει τα ζυμαρικά μας και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα, πασπαλίζουμε με μπόλικο τυρί και βασιλικό και σερβίρουμε αμέσως.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 09:56]  Σαλάτα λάχανο – καρότο με σως...
[χθες 10:31]  Παραδοσιακός μουσακάς
[χθες 10:41]  Κοτόπουλο με κρεμώδη σάλτσα και...
[χθες 09:45]  Γλυκοπατάτα γεμιστή με μπάρμπεκιου...
[χθες 09:49]  Cheesecake βύσσινο στο ποτήρι
[χθες 10:45]  Τάκος με κοτόπουλο και ανανά
[χθες 09:49]  Σοκολατένιο κέικ με δύο μόνο υλικά
[χθες 16:20]  Χοιρινές μπριζόλες με μουστάρδα








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [10:02:57]