ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Πίτα Καισαρείας

Πίτα Καισαρείας



Υλικά για 4-6 άτομα

10 φύλλα κρούστας
Παστουρμάς σε φέτες λεπτές
Πικάντικο κασέρι σε φέτες
Φρέσκια ντομάτα σε φέτες
Λάδι

Εκτέλεση

Αλείφετε το ταψί με λάδι και απλώνετε τα μισά φύλλα που έχετε λαδώσει.
Στρώνετε μια σειρά φέτες κασέρι, πάνω μια στρώση παστουρμά συνεχίζετε με φέτες ντομάτας αλατισμένες και τελειώνετε με μια στρώση κασέρι.
Τέλος σκεπάζετε τη πίτα με τα υπόλοιπα λαδωμένα φύλλα και χαράζετε.
Βρέχετε την επιφάνεια με λίγο νερό και ψήνετε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 11:23]  Πιπερόπιτα με μανούρι και μυρωδικά
[χθες 09:43]  Σούπα γλυκοπατάτας με μπέικον και...
[χθες 10:37]  Κανελόνια γεμιστά με κοτόπουλο
[χθες 12:21]  Ντοματόσουπα με βασιλικό
[χθες 09:31]  Ζυμαρικά με κρέμα γάλακτος και...
[χθες 10:20]  Πατατοσαλάτα με μπέικον και...
[χθες 12:07]  Σαλάτα κοτόπουλο με αβοκάντο
[χθες 12:43]  Μπρόκολο στο φούρνο με κρέμα...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [21:06:46]