ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Ταρτάκια με γραβιέρα και μανιτάρια

Ταρτάκια με γραβιέρα και μανιτάρια



Υλικά για 4-6 άτομα

Λίγο αλεύρι
500 γρ. φύλλο σφολιάτας
1 1/2 φλιτζάνι γραβιέρα τριμμένη
1 1/2 κιλό μανιτάρια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 κ.σ. ελαιόλαδο
αλατοπίπερο

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
Αλευρώνετε μία επίπεδη επιφάνεια και ανοίγετε το φύλλο σφολιάτας. Κόβετε σε δίσκους διαμέτρου περίπου 4 εκατοστών.
Τοποθετείτε τους δίσκους σφολιάτας σε ένα ταψί και με την βοήθεια ενός πιρουνιού τους τρυπάτε στο κέντρο της ζύμης.
Στο κέντρο κάθε μικρής σφολιάτας τοποθετείτε από μία κουταλιά της σούπας μανιτάρια και λίγη γραβιέρα, ραντίζετε με ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνετε.
Ψήνετε για 20 με 25 λεπτά και αφού κρυώσουν τα μίνι ταρτάκια σας μπορείτε να σερβίρετε.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[10:38]  Στήθος κοτόπουλο με μανιτάρια και...
[χθες 09:56]  Σαλάτα λάχανο – καρότο με σως...
[χθες 10:31]  Παραδοσιακός μουσακάς
[χθες 10:41]  Κοτόπουλο με κρεμώδη σάλτσα και...
[χθες 09:45]  Γλυκοπατάτα γεμιστή με μπάρμπεκιου...
[χθες 09:49]  Cheesecake βύσσινο στο ποτήρι
[χθες 10:45]  Τάκος με κοτόπουλο και ανανά
[χθες 09:49]  Σοκολατένιο κέικ με δύο μόνο υλικά








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [12:20:29]