ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Γλυκοπατάτα γεμιστή με μπάρμπεκιου κοτόπουλο

Γλυκοπατάτα γεμιστή με μπάρμπεκιου κοτόπουλο



Υλικά
1 μεγάλη γλυκοπατάτα
1 κ. σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
1 στήθος κοτόπουλου ψημένο
1 φλ. τσαγιού κόκκινο λάχανο ψιλοκομμένο
1/3 φλ. τσαγιού μπάρμπεκιου σος
2 κ. σ. φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς και καλύψτε ένα μικρό ταψί με μία λαδόκολλα.
Ψιλοκόψτε το στήθος κοτόπουλου σε πολύ μικρά κομμάτια και αφήστε στην άκρη.
Με την βοήθεια ενός πιρουνιού δημιουργήστε τρύπες στη γλυκοπατάτα, τοποθετήστε στο ταψί και ψήστε για περίπου 40- 50 λεπτά.
Σε ένα μικρό τηγάνι τοποθετήστε το λάχανο και σοτάρετε για 3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.
Προσθέστε το ψιλοκομμένο κοτόπουλο, ανακατέψτε και αφαιρέστε από την φωτιά.
Μόλις κρυώσει η γλυκοπατάτα κόψτε την στη μέση κατά μήκος και βγάλτε το εσωτερκό της. Αφήστε μόνο μία πολύ λεπτή στρώση.
Γεμίστε την γλυκοπατάτα με το κοτόπουλο και το λάχανο, γαρνίρετε με την μπάρμπεκιου σος και στολίστε με λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι.




Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[09:49]  Καλοκαιρινή πίτα με φρούτα
[χθες 10:24]  Σπαγγέτι με κοτόπουλο και μανιτάρια
[χθες 10:17]  Καλαμαράκια στη σχάρα
[χθες 10:38]  Μπακαλιάρος στο φούρνο με...
[χθες 10:24]  Μπισκότα με σοκολάτα και...
[χθες 10:17]  Χταποδάκι κρασάτο
[χθες 10:24]  Ζυμαρικά με κοτόπουλο και μπρόκολο
[χθες 10:17]  Σπιτικό μπέργκερ με σολομό








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [10:36:49]