ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Βραστά αυγά τυλιγμένα σε κιμά λουκάνικου

Βραστά αυγά τυλιγμένα σε κιμά λουκάνικου



Υλικά

7 μεγάλα αυγά
1/2 κιλό αλεσμένο λουκάνικο
1 μάτσο φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
1 κ. σ. μουστάρδα
Αλάτι, πιπέρι
Λίγο αλεύρι
Τριμμένη φρυγανιά
Λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε μια κατσαρόλα βράστε τα 5 αυγά για πέντε λεπτά.
Βήμα 2
Απομακρύνετε από το ζεστό νερό και τοποθετήστε τα σε ένα μπολ με νερό και πάγο για να κρυώσουν.
Βήμα 3
Τοποθετήστε τον κιμά λουκάνικου σε ένα μπολ και ανακατέψτε με το φρέσκο κρεμμυδάκι, το σκόρδο, τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 4
Πλάστε τον κιμά σε μπιφτέκια και τυλίξτε τα αυγά.
Βήμα 5
Χτυπήστε τα υπόλοιπα 2 αυγά σε ένα μπολ και τοποθετήστε την τριμμένη φρυγανιά και το αλεύρι σε διαφορετικά πιάτα.
Βήμα 6
Περάστε τα τυλιγμένα με τον κιμά λουκάνικου αυγά από το αλεύρι, στη συνέχεια από το αυγό και τέλος από τη φρυγανιά.
Βήμα 7
Επαναλάβετε για κάθε αυγό.
Βήμα 8
Ζεστάνετε το λάδι και τηγανίστε το κάθε αυγό για περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
Βήμα 9
Τοποθετήστε τα τηγανητά αυγά σε ένα ταψί και ψήστε για 5 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[10:31]  Κοτόπουλο «πεταλούδα» στη σχάρα
[χθες 09:49]  Αυγά γεμιστά με σος αβοκάντο και...
[χθες 10:53]  Μανιτάρια φρικασέ µε αλευρολέµονο
[χθες 10:17]  Μπιφτέκια γαλοπούλας με γιαούρτι
[χθες 10:30]  Ζυμαρικά με σάλτσα πεκορίνο και...
[χθες 10:39]  Σπετσατίνο ή το σπετσοφάι α-λά...
[χθες 11:42]  Νιόκι με λουκάνικο και μοτσαρέλα
[χθες 10:24]  Φοκάτσια με καραμελωμένα κρεμμύδια...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [18:11:25]