ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Σπιτικές τηγανίτες μπανάνας

Σπιτικές τηγανίτες μπανάνας



Υλικά

2 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ
2 αυγά
1 μεγάλη ώριμη μπανάνα
Λίγη κανέλα και εκχύλισμα βανίλιας (προαιρετικά)
Μέλι για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Αρχικά, χτυπάτε στο μπλέντερ τα αυγά, το αλεύρι, τη μπανάνα, την κανέλα και το εκχύλισμα βανίλιας μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα σε χυλό, χωρίς να έχει σβόλους.
Βήμα 2
Βάλτε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο βούτυρο μέχρι να ζεσταθεί.
Βήμα 3
Τοποθετείστε στο τηγάνι δύο κουταλιές από το χυλό και αφήστε για περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρά
Βήμα 4
Μόλις είναι έτοιμες οι τηγανίτες, σερβίρετε με μέλι



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[10:31]  Κοτόπουλο «πεταλούδα» στη σχάρα
[χθες 09:49]  Αυγά γεμιστά με σος αβοκάντο και...
[χθες 10:53]  Μανιτάρια φρικασέ µε αλευρολέµονο
[χθες 10:17]  Μπιφτέκια γαλοπούλας με γιαούρτι
[χθες 10:30]  Ζυμαρικά με σάλτσα πεκορίνο και...
[χθες 10:39]  Σπετσατίνο ή το σπετσοφάι α-λά...
[χθες 11:42]  Νιόκι με λουκάνικο και μοτσαρέλα
[χθες 10:24]  Φοκάτσια με καραμελωμένα κρεμμύδια...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [18:25:00]