Τατιάνα Στεφανίδου: «Ζορίστηκα πολύ!» ,τι συνέβη στο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη με την κόρη της

Η Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε στη Νέα Υόρκη, στο μέρος όπου βρίσκεται η κόρη της τα τελευταία χρόνια για σπουδές.

Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου, μετά τις χλιδάτες διακοπές με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Ιόνιο με το σκάφος τους , αποφάσισε να κάνει άλλο ένα ταξίδι, λίγο πριν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν, και έτσι βρέθηκε στη Νέα Υόρκη, στο μέρος όπου βρίσκεται η κόρη της τα τελευταία χρόνια για σπουδές.

 

Και επειδή είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και κυρίως στο Instagram δεν λείπουν οι αναρτήσεις με στιγμιότυπα από όσα κάνει εκεί. Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφίες της από την ταράτσα ενός ακριβού εστιατορίου με εντυπωσιακή θέα και προχώρησε σε μία εξομολόγηση για την φοβία που αντιμετώπισε, στην λεζάντα.

 

Οι νέες φωτογραφίες της Τατιάνας Στεφανίδου από τη Νέα Υόρκη

«The sky is not the limit. It’s just the beginning. Έτσι αρχίζει η περιγραφή στην σελίδα του Edge στην περιοχή Hudson Yards. Και του ταιριάζει πολύ αυτό το moto. Πρόκειται για το ψηλότερο παρατηρητήριο του δυτικού ημισφαιρίου που ξεπερνά την αίγλη του Empire State Building και του Top of the Rock. Όταν βλέπεις τον κόσμο από τα 335 μέτρα ψηλά νομίζεις ότι πετάς! Αν και δεν πάσχω από υψοφοβία, όταν πάτησα το πόδι μου σε αυτήν την ταράτσα ζορίστηκα πολύ!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τις προάλλες δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από την βόλτα που έκανε στην γέφυρα του Μπρούκλιν το δειλινό με την κόρη της, για να απολαύσει τη θέα. Επίσης, απόλαυσαν τον καφέ τους αλλά και το γεύμα τους σε γκουρμέ εστιατόριο.

Όπως θα δείτε από τις παρακάτω φωτογραφίες μαμά και κόρη έχουν το ίδιο σικάτο σ «Βόλτα το δειλινό στη ιστορική γέφυρα του Μπρούκλιν με το Λυδάκι μου. Η μαγευτική θέα σε βοηθά να αντιληφθείς μέσα σε λίγα λεπτά τι είναι η Νέα Υόρκη. Το άγαλμα της Ελευθερίας στο βάθος, οι επιβλητικοί ουρανοξύστες, το πανίσχυρο Μανχάταν, το ρομαντικό πολυπολιτισμικό Μπρούκλιν, ο ποταμός Ηστ Ρίβερ.

Η γέφυρα ολοκληρώθηκε χάρη σε μια γυναίκα, την μαθηματικό Εμιλυ Ρόμπλινγκ. Ο σύζυγος της, που συνέχιζε το έργο του πατέρα του, παρέλυσε από τη νόσο των δυτών και έτσι η Έμιλυ επέβλεψε τις εργασίες για 11 χρόνια. Ήταν η πρώτη που πέρασε τη γέφυρα. Woman Power!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της η Τατιάνα Στεφανίδου.

Όπως θα δείτε από τις παρακάτω φωτογραφίες μαμά και κόρη έχουν το ίδιο σικάτο στιλ αλλά και ομορφιά!

 


Διαβάστε επίσης:

Γίνεται πράξη η ανάπλαση: Πέφτουν οι υπογραφές και ξεκινούν σύντομα οι εργασίες στην παραλιακή του Ρίου

Η πρώτη δήλωση Φρέντι Μπελέρη μετά την αποφυλάκισή του: «Ο αγώνας μου τώρα αρχίζει»

Χαλκιδική: Στον Άρειο Πάγο ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ

Στη Θεσσαλία ο Μητσοτάκης: Σε εξέλιξη ευρεία σύσκεψη υπό την προεδρία του στη Φαρκαδόνα

Γερμανία: Ο ακροδεξιός Χέκε του AfD έχει καταδικαστεί για συνθήματα των ναζί ΒΙΝΤΕΟ