Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 10 το βράδυ της Δευτέρας έως τις 6 το πρωί της Τρίτης

Θα γίνουν τροποποιήσεις στην κυκλοφορία από τις 10 το βράδυ της Δευτέρας (02.09.2024) έως τις 6 το πρωί της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου.

ρυθμίσεις

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στην Αττική Οδό.Θα γίνουν τροποποιήσεις στην κυκλοφορία από τις 10 το βράδυ της Δευτέρας (02.09.2024) έως τις 6 το πρωί της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου.

Όπως ανακοινώθηκε, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό που θα ισχύσουν από τις 10 το βράδυ της Δευτέρας έως τις 6 το πρωί της Τρίτης θα γίνουν λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης.

 

Πιο συγκεκριμένα:

  1. Κλειστή θα παραμείνει η Είσοδος της Αττικής Οδού από Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο/ Μαρκόπουλο, από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 02/09/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 03/09/2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό από τα διόδια Πεντέλης (12) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, στη συνέχεια να κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) στον επόμενο Κόμβο της Λ. Κηφισίας (Κόμβος 11) και να κατευθυνθούν προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο.

  1. Κλειστή θα παραμείνει η Είσοδος της Αττικής Οδού από Λ. Φυλής (Κόμβος 6) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 02/09/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 03/09/2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό από τα διόδια Φυλής (6) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, στη συνέχεια να κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) στον επόμενο Κόμβο της Περιφερειακής Αιγάλεω (Κόμβος 5) και να κατευθυνθούν προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο.

«Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης».

 

Διαβάστε επίσης:

Γίνεται πράξη η ανάπλαση: Πέφτουν οι υπογραφές και ξεκινούν σύντομα οι εργασίες στην παραλιακή του Ρίου

Η πρώτη δήλωση Φρέντι Μπελέρη μετά την αποφυλάκισή του: «Ο αγώνας μου τώρα αρχίζει»

Χαλκιδική: Στον Άρειο Πάγο ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ

Στη Θεσσαλία ο Μητσοτάκης: Σε εξέλιξη ευρεία σύσκεψη υπό την προεδρία του στη Φαρκαδόνα

Γερμανία: Ο ακροδεξιός Χέκε του AfD έχει καταδικαστεί για συνθήματα των ναζί ΒΙΝΤΕΟ