Αιγιάλεια: Προς αναβάθμιση τα έξι ΚΕΠ με αξιοποίηση της χρηματοδότησης ύψους 280.000 ευρώ

Εσωτερικές και εξωτερικές εργασίες στα έξι ΚΕΠ

ΚΕΠ

Προχωρούν οι διαδικασίες για την ανακαίνιση των έξι ΚΕΠ που διαθέτει ο Δήμος Αιγιάλειας με την αξιοποίηση χρηματοδότησης ύψους 279.074,40€. Τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμος ενέταξε το έργο στο Τεχνικό του πρόγραμμα και το επόμενο διάστημα αναμένεται να υλοποιηθεί καθώς ήδη υπάρχει προσωρινός ανάδοχος.

Συγκεκριμένα, στο ΚΕΠ Αιγείρας θα εκτελεστούν εργασίες ενάντια στην έντονη υγρασία που παρουσιάζει το κτίριο εσωτερικά, ενώ θα πλακοστρωθεί εξωτερικά και θα χρωματιστεί ο τοίχος. Θα τοποθετηθεί κιγκλίδωμα κατά μήκος της ράμπας και θα εκτελεστούν εργασίες συντήρησης. Στο ΚΕΠ Αιγίου δημιουργείται εσωτερική τοιχοποιία με χώρισμα για τον διαχωρισμό ορόφου ισογείου και χώρισμα για τη δημιουργία του γραφείου του διευθυντή. Γίνονται βαφές τοίχων εσωτερικά και εξωτερικά και προμήθεια νέων γραφείων και αποθηκευτικών χώρων.

Στο ΚΕΠ Ακράτας βάφονται οι τοίχοι και η οροφή εσωτερικά αλλά και εξωτερικά. Στο ΚΕΠ Διακοπτού περιλαμβάνονται επίσης ελαιοχρωματισμοί και καθαίρεση των εσωτερικών επιχρισμάτων με δημιουργία νέων επιχρισμάτων που θα βαφτούν, ενώ θα καθαιρεθεί και το εσωτερικό χώρισμα στην είσοδο. Στο ΚΕΠ Ερινεού θα γίνουν ελαιοχρωματισμοί και στο ΚΕΠ Συμπολιτείας θα βαφτούν οι τοίχοι εσωτερικά και εξωτερικά.