Πάτρα: Διπλή οικογενειακή τραγωδία για το ζεύγος Βαγιανού

Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο για το ζεύγος Ιωάννη και Βούλας Βαγιανού, στην Πάτρα.

Πάτρα

Η οικογενειακή τραγωδία με τον σχεδόν ταυτόχρονο θάνατο του ζεύγους Ιωάννη και Βούλας Βαγιανού, μέσα σε μία εβδομάδα στην Πάτρα, συγκλόνισε όσους έγιναν γνώστες των γεγονότων, μα περισσότερο τον γιο τους Στέλιο, που εργάζεται από ετών στη Σαντορίνη. Κατέφθασε και παρευρέθηκε στο στερνό αντίο στους γονείς του.

Η αυλαία του δράματος, όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Μόσχος, έπεσε το απόγευμα του Σαββάτου στον Ιερό Ναό της Παναγίας Αλεξιώτισσας, κατά την εξόδιο ακολουθία της σορού της μητέρας Βούλας Βαγιανού.

Η Βούλα Βαγιανού, το γένος του αείμνηστου αγωνιστή Γιώργου Βαρδάκη, νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Ρίου Πατρών από τις 16 Αυγούστου, όταν μετά από πτώση εντός του υπνοδωματίου της υπέστη κάταγμα λεκάνης.

Ακολούθησε εγκεφαλικό, εντός του νοσοκομείου, αλλά δυστυχώς προσβλήθηκε από ενδονοσοκομειακή πολλαπλή λοίμωξη του αίματος και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου κατέληξε στην Παθολογική κλινική του ίδιου νοσοκομείου, όπου είχε μεταφερθεί.

Τραγική σύμπτωση που χτύπησε την οικογένεια Βαγιανού, είναι το γεγονός ότι την ίδια ημέρα, 16 Αυγούστου, εκλήθη το 166 για να διακομίσει τον σύζυγό της και πατέρα Γιάννη Βαγιανό, που υπέφερε από πνευμονική πάθηση, κι ενώ αναμενόταν η παρουσία του νοσοκομειακού οχήματος, συνέβη το ατύχημα της πτώσης της 86χρονης μητέρας Βούλας Βαγιανού.

Διακομίσθηκαν και οι δύο στο νοσοκομείο Ρίου που εφημέρευε, αλλά σε διαφορετικές κλινικές. Η Βούλα Βαγιανού δεν έμαθε ποτέ για το τέλος του συζύγου της, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κακοκαιρία Atena: Πώς θα εξελιχθούν τα έντονα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα, τι λένε οι μετεωρολόγοι ΧΑΡΤΕΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Οι «μνηστήρες» για την ηγεσία του κόμματος, ποιοι το σκέφτονται

Πάτρα: Συναγερμός στο Λιμενικό, τι εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του νότιου πάρκου

Κρατούμενος επιτέθηκε σε Αστυνομικό στο ΑΤ Αιγιαλείας

Αγρίνιο: Ηλικιώμενη πήδηξε από μπαλκόνι για να ξεφύγει από τη μανία του γιου της

Κυλλήνη: Τραγωδία στην άσφαλτο ,28χρονος δικυκλιστής σκοτώθηκε ενώ πήγαινε σε ξενοδοχείο που εργαζόταν

Ο γάμος που «έφερε» στην Πάτρα τον Λευτέρη Πετρούνια ΦΩΤΟ

«Πασαρέλα» σούπερ γιοτ στο λιμάνι της Πάτρας: Δείτε το 56μετρο ιστιοφόρο του ιδιοκτήτη των McArthurGlen ΦΩΤΟ