Ορκίστηκαν οι νεοπροσληφθέντες νοσηλευτές του Γ.Ν. Πατρών «Άγιος Ανδρέας» – Η δήλωση Μπονάνου

Ο κ. Μπονάνος, αφού ευχήθηκε στο νέο προσωπικό υγεία και καλή σταδιοδρομία, επεσήμανε τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζουν οι νοσηλεύτριες και οι νοσηλευτές στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και αναγνωρίζοντας την προσφορά τους

Πατρών

Στην τελετή ορκωμοσίας 36 Νοσηλευτριών και Νοσηλευτών που προσελήφθησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», παρευρέθηκε σήμερα, Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Χαράλαμπος Μπονάνος, κατόπιν πρόσκλησης της Διοίκησης του Νοσοκομείου.

Κατά το χαιρετισμό του, ο κ. Μπονάνος, αφού ευχήθηκε στο νέο προσωπικό υγεία και καλή σταδιοδρομία, επεσήμανε τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζουν οι νοσηλεύτριες και οι νοσηλευτές στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και αναγνωρίζοντας την προσφορά τους τόνισε πως η πολιτεία πρέπει να υποστηρίξει το έργο τους. Παράλληλα, ζήτησε από τους νεοπροσληφθέντες να επιδεικνύουν υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και ενσυναίσθησης, αντιμετωπίζοντας τους πάσχοντες με το μέγιστο σεβασμό, καθώς για τις αρρυθμίες του Συστήματος Υγείας δεν είναι εκείνοι υπεύθυνοι. Επιβεβαίωσε δε, για μια ακόμη φορά, το διαρκές ενδιαφέρον της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την υποστήριξη και τη βελτίωση του εξοπλισμού, των υποδομών και της γενικότερης λειτουργίας των νοσηλευτικών ιδρυμάτων της περιοχής μας, σκοπό για τον οποίο θα διατεθούν περισσότερα από 30.000.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ.

 

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Ξεμένει στη μέση η πεζοδρόμηση της Μαιζώνος – Χωρίς χρηματοδότηση η ανάπλαση… τα «βροντάει» ο εργολάβος

Στη Βουδαπέστη κατασκευάστηκαν οι βομβητές που έγιναν βόμβες – Η Χεζμπολάχ υπόσχεται εκδίκηση ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Απόστολος Λύτρας για Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Αηδίες ότι της έριξα 30 μπουνιές», τι απαντάει η ίδια ΒΙΝΤΕΟ

Επιμελητήριο Αχαΐας: «Πραξικόπημα» κατά της υποψηφιότητας Θ. Λουλούδη – Η ανήθικη τροπολογία και το «καθεστώς»

Υπό διερεύνηση 140 άτομα για απάτη εικονικών συναλλαγών 150 εκατ. ευρώ – Στο κάδρο παράγοντας ποδοσφαιρικής ομάδας