Κωνσταντίνος Αργυρός: Απαντά για το σύμφωνο συμβίωσης και την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρα Νίκα ΒΙΝΤΕΟ

Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Αργυρού στο σύμφωνο συμβίωσης με την Αλεξάνδρα Νίκα

Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το σύμφωνο συμβίωσης που κυκλοφόρησε πως υπέγραψε με την Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία είναι έγκυος στο παιδί του.

Ο τραγουδιστής ωστόσο δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική του ζωή για αυτό και δεν θέλησε να απαντήσει σχετικά. Παρόλα αυτά ήταν ιδιαίτερα ευγενικός με την ρεπόρτερ.

Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Αργυρού στο σύμφωνο συμβίωσης με την Αλεξάνδρα Νίκα

«Ευχαριστώ για όλα… Παιδιά, δεν είναι η ώρα αυτή τη στιγμή…. Ευχαριστώ πολύ! Ευχαριστώ, να είστε καλά», απάντησε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η μόνη απάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού για την προσωπική του ζωή

«Έχω μεγαλώσει σε μια πάρα πολύ όμορφη οικογένεια, αυτή την αγάπη θέλω να δώσω. Είμαι καλός με τα παιδιά, από μικρός με φαντάζομαι με παιδιά. Τα παιδιά θέλουν αγάπη και υπομονή. Δεν θα κρίνω αν το δικό μου παιδί θα πάρει το ταλέντο μου. Κάποια στιγμή θα έρθει και γάμος. Δεν το γνωρίζω αν είναι πριν ή μετά το παιδί.

Μακάρι να μπορέσει να έρθει στην συναυλία η Αλεξάνδρα γιατί έχει και τις δικές της δουλειές. Όλη η οικογένεια μου θα ήθελα να είναι στην συναυλία. Δεν είναι ότι αποφεύγω τις φωτογραφίες. Κοιτάω τη δουλειά μου. Δεν είμαι άνθρωπος που κινείται σε δημόσιες εμφανίσεις», είχε πει χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το youweekly, ο Κωνσταντίνος Αργυρός απαντώντας στα πρόσφατα δημοσιεύματα εγκυμοσύνης της Αλεξάνδρας Νίκα στο Πρωινό.




 

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Τα αποτελέσματα ανά περιφέρεια, τα ποσοστά των έξι υποψηφίων

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ο Χάρης Δούκας ζήτησε τη διεξαγωγή debate στην ΕΡΤ

Ισραήλ: Βομβαρδισμοί από τους IDF σε Γάζα και Λίβανο για την 7η Οκτωβρίου ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Κατατίθεται σήμερα στη Βουλή το προσχέδιο προϋπολογισμού 2025, οι προβλέψεις, τα μέτρα

Καιρός: Μετά την «Κασσάνδρα» μίνι καλοκαίρι, η πρόγνωση μέχρι την Πέμπτη 10/10