Κυψέλη: Δύο αδέλφια 17 και 19 ετών, δολοφόνησαν τον ξάδελφό τους

Τα δυο αδέλφια εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης, όπου και ισχυρίστηκαν ότι ήταν οι δράστες της φονικής επίθεσης, με θύμα τον 26χρονο εξάδελφό τους.

Κυψέλη

Οι δράστες του άγριου εγκλήματος που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 7/10/2024  στην Κυψέλη είναι δυο αδέλφα ηλικίας 17  και 19 ετών. Ένας 26χρονος έπεσε νεκρός στην αιματηρή συμπλοκή.

Ήταν λίγο πριν από τις 23:00 το βράδυ, όταν αστυνομικοί εντόπισαν στη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων έναν άνδρα αιμόφυρτο με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό.

Κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το θύμα, έναν 26χρονο από την Αλβανία, και το μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και κατέληξε.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ωστόσο περίπου μια ώρα αργότερα εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης δύο αδέρφια, 17 και 19 ετών, που ισχυρίστηκαν ότι ήταν οι δράστες της φονικής επίθεσης.

Συγκεκριμένα, ο 17χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι αυτός ήταν που τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο, ενώ ο 19χρονος ότι ήταν συνεργός.

Τα δύο αδέρφια, που είναι Αλβανοί με ελληνική υπηκοότητα, ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς ότι το θύμα, ο οποίος φέρεται ότι ήταν ξάδερφός τους, τους κακοποιούσε, χωρίς πάντως να έχει διευκρινιστεί αν επρόκειτο για σεξουαλική ή σωματική κακοποίηση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καιρός: Επιμένουν οι καλοκαιρινές …διαθέσεις, τι είναι το «ινδικό καλοκαίρι» που διανύουμε, η πρόγνωση για την Πάτρα

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Αρετής Καραμπίνα, θύμα τροχαίου

Λεπενού: Νομικά κινείται η οικογένεια του 54χρονου που παρασύρθηκε από χείμαρρο, τα ερωτήματα που εγείρονται

Πάτρα: Προφυλακίστηκαν δύο ανήλικοι – μέλη εγκληματικής οργάνωσης

Πάτρα: Η απάτη και τα «ραδιενεργά» κοσμήματα

Ερευνα της «Π»: Οι Αχαιοί πληρώνουν 1,2 εκ. € για την ασφάλεια των Αθηναίων