Κυψέλη: ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από τη στιγμή δολοφονίας του 28χρονου από τα ανήλικα ξαδέλφια του

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 28χρονου στην Κυψέλη.

κυψέλη

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 28χρονου στην Κυψέλη από τα δύο νεαρά ξαδέρφια του ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Σε αυτό φαίνεται να τον στριμώχνουν και οι δύο και του επιτίθενται με μπουνιές και κλοτσιές και ο 28χρονος να τους εκλιπαρεί να σταματήσουν, προσπαθώντας να διαφύγει.

Τον ακολουθούν οι δύο δράστες και τον ξαναστριμώχνουν και ο ένας από τους δύο κρατά ένα μαχαίρι και τον μαχαιρώνει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Action24.




 

Κυψέλη: Δύο αδέλφια 17 και 19 ετών, δολοφόνησαν τον ξάδελφό τους

Ήταν λίγο πριν από τις 23:00 το βράδυ, όταν αστυνομικοί εντόπισαν στη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων τον άνδρα αιμόφυρτο με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό.

Κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το θύμα, τον 28χρονο από την Αλβανία, και το μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και κατέληξε.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ωστόσο περίπου μια ώρα αργότερα εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης δύο αδέρφια, 17 και 19 ετών, που ισχυρίστηκαν ότι ήταν οι δράστες της φονικής επίθεσης.

Συγκεκριμένα, ο 17χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι αυτός ήταν που τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο, ενώ ο 19χρονος ότι ήταν συνεργός.

Τα δύο αδέρφια, που είναι Αλβανοί με ελληνική υπηκοότητα, ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς ότι το θύμα, ο οποίος φέρεται ότι ήταν ξάδερφός τους, τους κακοποιούσε, χωρίς πάντως να έχει διευκρινιστεί αν επρόκειτο για σεξουαλική ή σωματική κακοποίηση.

«Τον είδα ερχόταν προς τα εδώ. Δεν είχε καταλάβει μάλλον και ο ίδιος τι είχε πάθει. Έπεσε κάτω εκεί και μαζεύτηκε αρκετός κόσμος. Έτρεχαν πολλά αίματα, έφεραν πετσέτες από μαγαζί και μετά ήρθαν και τον μάζεψαν», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του 28χρονου στην κάμερα της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ.




 

 

Διαβάστε επίσης

Καιρός: Επιμένουν οι καλοκαιρινές …διαθέσεις, τι είναι το «ινδικό καλοκαίρι» που διανύουμε, η πρόγνωση για την Πάτρα

Μισθοί δημόσιο: Ποιες αυξήσεις προβλέπονται από τον Ιανουάριο του 2025, ποιες άλλες παρεμβάσεις προβλέπει ο προϋπολογισμός

Λεπενού: Νομικά κινείται η οικογένεια του 54χρονου που παρασύρθηκε από χείμαρρο, τα ερωτήματα που εγείρονται

Πάτρα: Προφυλακίστηκαν δύο ανήλικοι – μέλη εγκληματικής οργάνωσης

Ξυλοδαρμός 4χρονου με αυτισμό: «Του έσπασαν τα δόντια και το σχολείο έλεγε ότι σκόνταψε»

Πάτρα: Η απάτη και τα «ραδιενεργά» κοσμήματα

Ερευνα της «Π»: Οι Αχαιοί πληρώνουν 1,2 εκ. € για την ασφάλεια των Αθηναίων

Σαν σήμερα 8 Οκτωβρίου 1980 ο Μπομπ Μάρλεϊ καταρρέει στη σκηνή και θα διαγνωστεί με καρκίνο – Τι άλλο συνέβη