Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων: Εκταμιεύθηκαν τα χρήματα για την αναβάθμιση

Η εκταμίευση έγινε σήμερα 9/10/2024 και αυτό σημαίνει ότι μπορούν να συνεχιστούν τα έργα στη Στύγα για την τοποθέτηση του νέου αναβατήρα.

Χιονοδρομικό

Η επιβεβαίωση του προ δεκαημέρου ρεπορτάζ της «Π» για το ξεμπλοκάρισμα των έργων στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων που θα επιτρέψει τη συνέχιση της αναβάθμισης των εγκαταστάσεων άμεσα.

Συγκεκριμένα, είχε σημειωθεί σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καλαβρύτων ότι ήταν θέμα ημερών η εκταμίευση του ποσού των 6,8 εκατ. ευρώ για τη συνέχιση των εργασιών. Η εκταμίευση έγινε σήμερα 9/10/2024 και αυτό σημαίνει ότι μπορούν να συνεχιστούν τα έργα στη Στύγα για την τοποθέτηση του νέου αναβατήρα.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά στην εξέλιξη των εργασιών, θα ολοκληρωθούν μέσα στον Νοέμβριο και παράλληλα θα δοθούν και χρήματα στην ιταλική εταιρεία, η οποία προμηθεύει τον εξοπλισμό του Χιονοδρομικού και θα πρέπει να κάνει την πιστοποίηση, η οποία είναι απαραίτητη για να λειτουργήσει ο αναβατήρας «Στύγας».

Η πιστοποίηση του αναβατήρα είναι κομβική για να μπορέσει να είναι έτοιμος και να λειτουργήσει τον Δεκέμβριο που θα γίνει η έναρξη της χειμερινής σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

Αχαΐα: Ξυλοδαρμός υπαλλήλων του ΔΕΔΔΗΕ από εξαγριωμένους!

Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ για την εξέλιξη του τυφώνα «Μίλτον», μαζική εκκένωση πόλεων στη Φλόριντα

Έγκλημα στην Κυψέλη: «Το θύμα ενοχλούσε διαρκώς τα παιδιά που είχε βιάσει πριν χρόνια» ΒΙΝΤΕΟ

Ο Διοικητής 6ης ΥΠΕ «αδειάζει» το Νοσοκομείο Αιγίου για το 20ευρο που ζητήθηκε από Πυροσβέστη

Καίτη Γκρέυ: Υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο ΒΙΝΤΕΟ