Η…μετάφραση της ανακοίνωσης της Παναχαϊκής

Γιατί βγήκε, τι ισχύει, τα δεδομένα

μετάφραση

Στην Παναχαϊκή βράζουν με τη διαιτησία του Γιάννη Τομαρά από την ΕΠΣ Θράκης και των βοηθών του, Χρήστου Πλάκα από τη Δ. Αττική και Κωνσταντίνου Σούζα από την Ανατολική Αττική.

Δεν μπορούν να χωνέψουν τα όσα υπέδειξαν και τα όσα δεν υπέδειξαν στο χθεσινό παιχνίδι με την Κηφισιά και με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ θέτει αρκετά ερωτήματα, ενώ παράλληλα είναι προφανές ότι προσπαθεί να στείλει το δικό της μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Και μέσω της ανακοίνωσης της η Παναχαϊκή επί της ουσίας κάνει λόγω και για την αντιμετώπιση που τυγχάνει γενικότερα φέτος, με αποκορύφωμα τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό παιχνίδι με την πρωτοπόρο Κηφισιά.

Θυμίζουμε ότι και προ διετίας όταν η Κηφισιά είχε φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου στον Ομιλο του Νότου στη Super League 2, πολλές ήταν οι ομάδες που όταν τέθηκαν αντίπαλες της είχαν εκφράσει πολλά παράπονα για διαιτητικές αποφάσεις.

Αναλυτικά η σκληρή ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή για να εξάγετε τα δικά σας συμπεράσματα έχει ως εξής:
«Αναρωτιόμαστε έντονα μετά τον αγώνα της ομάδας μας με την Κηφισιά, τελικά τι είναι αυτό που άλλαξε στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Μήπως αυτό το οποίο θέλουν κάποιοι είναι να μην προοδεύουν ομάδες με κόσμο που μπορούν να γεμίσουν τα γήπεδα; Μήπως δε θέλουν υγιείς προσπάθειες ιστορικών συλλόγων; Κύριοι, προφανώς εκλάβατε τη σιωπηρή διαμαρτυρία μας τις προηγούμενες εβδομάδες ως αδυναμία… Θα αλλάξουμε τακτική!
Υ.Γ. Στα δύσκολα ή χάνεσαι ή ξαναγεννιέσαι… Η επιλογή είναι πάντα δική σου!».