Πέθανε ο Δημήτρης Χαΐτογλου, πρόεδρος της γνωστής βιομηχανίας τροφίμων
Ο Δημήτρης Χαΐτογλου γεννήθηκε λίγα χρόνια μετά, το 1929 στη Θεσσαλονίκη και ήταν γιος του Ελευθέριου Χαΐτογλου, ενός εκ των ιδρυτών της επιχείρησης.
Πέθανε σήμερα (21.11.2024), σε ηλικία 95 ετών, ο Δημήτρης Χαΐτογλου, πρόεδρος της βιομηχανίας τροφίμων Αφοί Χαΐτογλου ΑΒΕΕ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Η βιομηχανία τροφίμων ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1924 στη Θεσσαλονίκη, από την ομώνυμη προσφυγική οικογένεια και αρχικά είχε την μορφή οικοτεχνίας στο κέντρο της πόλης. Ο Δημήτρης Χαΐτογλου γεννήθηκε λίγα χρόνια μετά, το 1929 στη Θεσσαλονίκη και ήταν γιος του Ελευθέριου Χαΐτογλου, ενός εκ των ιδρυτών της επιχείρησης.
Ο Δημήτρης Χαΐτογλου, χάρη στο όραμα και την εργατικότητά του, ξεκίνησε τις πρώτες επαφές της εταιρείας με το εξωτερικό, θέτοντας έτσι τις βάσεις για τις εξαγωγικές δραστηριότητες της επιχείρησης, που συνεχίζουν μέχρι και σήμερα.
Από νεαρή ηλικία δραστηριοποιήθηκε στην οικογενειακή εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται παράγοντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως προϊόντα σησαμιού, μαρμελάδες λουκούμια, γκοφρέτες – πουράκια, που συμπληρώνουν έναν μακρύ κατάλογο ειδών διατροφής για το ευρύ καταναλωτικό κοινό.
Σεβόμενη την επιθυμία του εκλιπόντος, η οικογένειά του θα τον αποχαιρετήσει σε στενό κύκλο.
Διαβάστε επίσης:
Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου, ποιος ο λόγος
Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο: Ένταλμα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκαλάντ ΒΙΝΤΕΟ
ΣΥΡΙΖΑ: Ανεξαρτητοποιήθηκαν Πούλου και Τζάκρη – Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ
Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Νεκρό 10χρονο παιδί, κατέρρευσε σε εμπορικό κέντρο
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραλίας στο 22ο Παγκαλαβρυτινό Αντάμωμα ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Παναγοπούλου για Χαρδαβέλλα: Είκοσι μήνες απέφευγα να καθαρίσω το email μου
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
