Κλαυδία για Eurovision: «Είμαστε πολύ κοντά στην τελική μορφή της σκηνικής μας παρουσίας» ΒΙΝΤΕΟ
Ανυπομονώ να φύγουμε για την Ελβετία, δήλωσε η Κλαυδία
Η Κλαυδία μίλησε για το βιντεοκλίπ του τραγουδιού της «Αστερομάτας», το οποίο σκηνοθέτησε ο Γιώργος Μπενιουδάκης και προβλήθηκε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» την Παρασκευή 14 Μαρτίου. Η τραγουδίστρια, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2025, μοιράστηκε τις εντυπώσεις της από τα γυρίσματα και εξήγησε ότι ο συμβολισμός πίσω από το τραγούδι αφορά τον αποχωρισμό. Παράλληλα, ανέφερε ότι ανυπομονεί να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision, αν και παραδέχτηκε ότι νιώθει άγχος και πίεση, ενώ τόνισε πως η σκηνική της παρουσία είναι σχεδόν έτοιμη.
Όσον αφορά τα γυρίσματα, η Κλαυδία εξήγησε ότι πραγματοποιήθηκαν σε δύο σημεία: στον Τετράλοφο Κοζάνης και στον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο. «Οι άνθρωποι στην Κοζάνη ήταν τόσο ζεστοί, μας υποδέχθηκαν με την πιο μεγάλη τους αγκαλιά, ένιωσα σαν στο σπίτι μου. Όλο το χωριό είχε ξεσηκωθεί», είπε με ενθουσιασμό.
Για τον συμβολισμό του τραγουδιού, ανέφερε: «Ο κύριος συμβολισμός της “Αστερομάτας” είναι ο αποχωρισμός σε κάθε του μορφή. Είδαμε μια μάνα που κλαίει, τα πουλιά που αποδημούν σε άλλους τόπους, έναν γεωργό, ένα παιδί».
Η Κλαυδία εξήγησε ότι ανυπομονεί για την Eurovision, αν και δεν κρύβει το άγχος και την πίεσή της: «Ανυπομονώ να φύγουμε για την Ελβετία, δεν θα σας πω ψέματα. Πέρα από την πολλή δουλειά εκεί, το άγχος και την πίεση, πιστεύω ότι θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία, θα γνωρίσουμε κόσμο από όλες τις χώρες. Με τον Φωκά (Ευαγγελινό) έχουμε βρεθεί αρκετές φορές, έχουμε αγαπηθεί».
Κλείνοντας, αποκάλυψε ότι η σκηνική της παρουσία βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της: «Έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες, έχουμε δουλέψει και πάνω στο ρούχο. Είμαστε σε πολύ τελική μορφή του αποτελέσματος μπορώ να πω, είμαστε μία ομάδα που λειτουργεί και έχουμε συμφωνήσει σχεδόν στα πάντα», ανέφερε.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Κλείδωσε το Apple Event: Έρχονται iPhone 18 Pro και το iPhone Ultra
Η παράσταση «Μια άλλη Θήβα» στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Νέο Mac Studio με M5 Max και M5 Ultra: Το ισχυρότερο Mac για on-device AI
Η «Κοινο_Τοπία» επιβράβευσε τις φοιτητικές ομάδες Patras Medicine
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Μόλις αποκαλύφθηκε το νέο Mac mini με M6 και M5 Pro
