Ερευνα του Εσωτερικών Υποθέσεων και 7 προσαγωγές στο Αγρίνιο
Οσμή σκανδάλου στο Αγρίνιο. Ερευνα του Εσωτερικών Υποθέσεων σε ΕΦΚΑ, ΚΕΠΑ, Κέντρο Υγείας.

Στο μικροσκόπιο της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, έχουν μπει γνωστά πρόσωπα της κοινωνίας, στο Αγρίνιο, εργαζόμενοι σε υπηρεσίες που σχετίζονται με υπηρεσίες που διεκπεραιώνουν υποθέσεις επιδομάτων – συντάξεων αναπηρίας.
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Στην Πάτρα το Εσωτερικών Υποθέσεων, Πυροσβέστης στους συλληφθέντες για ναρκωτικά!
Πληροφορίες του agriniopress.gr αναφέρουν πως επτά άτομα έχουν προσαχθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας είναι άγνωστο όμως προς το παρόν για ποιους σχηματίζεται δικογραφία, με ποιες κατηγορίες και εάν θα ακολουθήσουν συλλήψεις.
Επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν πως οι έρευνες των αστυνομικών των Εσωτερικών Υποθέσεων έγιναν με απόλυτη μυστικότητα και οργάνωση, χωρίς να προκληθεί κάποια αναστάτωση σε υπηρεσίες την ώρα των προσαγωγών.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση νοσηλεύτριας που εργάζεται σε τμήμα του νοσοκομείου του Αγρινίου, όπου οι αστυνομικοί την προσέγγισαν το πρωί με διακριτικότητα, της ζήτησαν να τους ακολουθήσει και η ίδια, ζήτησε από την υπηρεσία της ρεπό και έφυγε.
Άλλοι προσαχθέντες υπηρετούν σε θέσεις ευθύνης και είναι σχετιζόμενοι με επιτροπές που εμπλέκονται με αναπηρικά επιδόματα, ενώ φέρεται να υπάρχουν και άτομα που λαμβάνουν επιδόματα. Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί η πληροφορία ότι οι «αδιάφθοροι», έχουν προσαγάγει και ιατρό. Το αν πίσω από αυτές τις εξελίξεις αποκαλύπτεται η ύπαρξη κυκλώματος, αναμένεται να αποδειχθεί, αφού πιθανώς σήμερα Παρασκευή 13/06/2025, αναμένεται να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, με την ολοκλήρωση της επιχείρησης που ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News