Τέλος στην αγωνία στο Γαλάτσι: 63χρονος απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει
Παραδόθηκε μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις
Τέλος στην πολύωρη κινητοποίηση της αστυνομίας δόθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Γαλάτσι, όταν 63χρονος άνδρας που απειλούσε να αυτοκτονήσει τελικά παραδόθηκε στις αρχές.
Το περιστατικό ξεκίνησε γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα, όταν ο ίδιος ο άνδρας τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα Γαλατσίου και δήλωσε ότι έχει όπλο και προτίθεται να βάλει τέλος στη ζωή του, δίνοντας μάλιστα τα πλήρη στοιχεία του.
Γαλάτσι: Ανδρας απειλεί να αυτοκτονήσει, ταμπουρώθηκε στο σπίτι του
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αποκλείστηκε η περιοχή γύρω από το σπίτι και στο σημείο έσπευσε επόπτης διαπραγματευτής, ο οποίος άρχισε πολύωρες προσπάθειες να τον μεταπείσει.
Λίγες ώρες αργότερα, ο 63χρονος εξήλθε μόνος του από την οικία και παραδόθηκε χωρίς αντίσταση. Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Γαλατσίου, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Κατά την έρευνα των αστυνομικών στον χώρο, δεν εντοπίστηκε κάποιο όπλο, παρά τους αρχικούς ισχυρισμούς του.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Οδικός χάρτης της Τεχνητής Νοημοσύνης του Πανεπιστημίου Πατρών
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Meta Project Phoenix: Αποκαλύφθηκε το νέο slim VR headset πριν το Meta Connect 2026
Εισαγωγή φοιτητών σε Μεταπτυχιακά του ΑΕΙ Πατρών
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
