Δυστύχημα στο λιμάνι του Πειραιά: Νεκρός 20χρονος ναυτικός
Ο νεαρός πιάστηκε σε υδατοστεγή συρόμενη πόρτα του γκαράζ του πλοίου και υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του στο Τζάνειο.
Ναυτικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, όταν ένας 20χρονος ναυτικός, μέλος του πληρώματος του επιβατηγού-οχηματαγωγού Blue Star Χίος, τραυματίστηκε σοβαρά στο γκαράζ του πλοίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό Σώμα, ο νεαρός πιάστηκε σε υδατοστεγή συρόμενη πόρτα στο ισόγειο του γκαράζ, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε άμεσα στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.
Οι λιμενικές Αρχές έχουν ξεκινήσει προανάκριση για να διαπιστωθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος, ενώ ενημερώθηκε και ο αρμόδιος εισαγγελέας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Δεκαπενταύγουστος 2026: Πόσο αυξάνεται το μεροκάματο το Σάββατο
Η Meta παραδέχεται παραβίαση από AI μοντέλο της
Μεταμορφώσεως του Κυρίουκλήρος και λαός στη Ζαρούχλα ΦΩΤΟ
Τουρισμός για Ολους 2026: Τα SOS για να κερδίσετε το voucher διακοπών
Το Minecraft έρχεται στο Nintendo Switch 2 όπως δεν το έχετε ξαναδεί
22ο Παγκαλαβρυτινό Αντάμωμα στην Κλειτορία
Δεν ανοίγει η μπάρα στα διόδια με το e-pass ενώ έχει χρήματα «μέσα»;
Η Google ΑΙ ο Hassabis και η δήλωση για την θεραπεία του καρκίνου που εξηγεί τις αλλαγές στην κορυφή
