Νέο «χτύπημα» από τον Απόλλωνα, απέκτησε τον Καλημέρη
Αυτή είναι η τρίτη φετινή προσθήκη για τους μελανόλευκους
Μια ακόμα προσθήκη για την ομάδα του Απόλλωνα η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Ηλία Καλημέρη ο οποίος έχει εμπειρία από την Πάτρα, καθώς στο παρελθόν έχει παίξει στον Προμηθέα 2014.
Η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. Απόλλων Πατρών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Ηλία Καλημέρη.
Ο 24χρονος καλαθοσφαιριστής (γεννηθείς στις 14 Φεβρουαρίου 2002, με ύψος 2.06μ.) αγωνίζεται στη θέση του σέντερ, ενισχύοντας τη γραμμή των ψηλών της ομάδας μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ο Καλημέρης διαθέτει σημαντική εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες, έχοντας αγωνιστεί κατά το παρελθόν στον Προμηθέα 2014, τον Ηρακλή Κοζάνης, τους Διόσκουρους Κοζάνης, τον Ερμή Σχηματαρίου, το Αγρίνιο και τον Πανελλήνιο.
Την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2025-26), ξεκίνησε τη χρονιά φορώντας τη φανέλα του Εθνικού Λιβαδειάς, ενώ στη συνέχεια αποκτήθηκε από τον Έσπερο Λαμίας, με τον οποίο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, καταγράφοντας κατά μέσο όρο 11.3 πόντους και 6.3 ριμπάουντ.
Καλωσορίζουμε τον Ηλία στην οικογένεια του Απόλλωνα Πατρών και του ευχόμαστε μια υγιή και επιτυχημένη χρονιά»!
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
