Πάτρα: Τη Δευτέρα η κηδεία του Σπύρου Γρηγοράτου – Είχε φύγει και η μητέρα του πριν λίγες ημέρες

Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του στον Αγιο Μηνά Λεύκας

Γρηγοράτο

Μόλις στα 51 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο γνωστός και αγαπητός πατρινός, Σπύρος Γρηγοράτος, βυθίζοντας στη θλίψη την τοπική κοινωνία.
Ο γνωστός πατρινός από τις αρχές του καλοκαιριού βρισκόταν στη Μύκονο για την εργασία του, αλλά επέστρεψε προ ολίγων ημερών στην Πάτρα, επειδή έφυγε από τη ζωή η μητέρα του, Ελευθερία, στα 74 της χρόνια. Μετά το θάνατο της μητέρας του, ο 51χρονος έδωσε «μάχη» στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Αγ. Ανδρέας», αφού είχε υποστεί απόφραξη κεντρικών αρτηριών που οδήγησε σε βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο δε μπόρεσε να ξεπεράσει.

Ο Σπύρος Γρηγοράτος ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία λόγω της πολύχρονης ενασχόλησής του με την εστίαση, αλλά και από την επιχειρηματική δραστηριότητά του, όπου τα τελευταία χρόνια είχε ιδρύσει εταιρεία με αντικείμενο τη φύλαξη υψηλών προσώπων και πολυτελών κατοικιών, με ειδικά εκπαιδευμένους συνεργάτες και σκύλους Κ9. Προσέφερε αρκετά εξειδικευμένες υπηρεσίες, γεγονός που είχε καταστήσει την εταιρεία του ως μία από τις κορυφαίες στο χώρο, γι’ αυτό και είχε αναπτύξει έντονη παρουσία στη Μύκονο και άλλα κοσμοπολίτικα νησιά.
Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Σπύρου Γρηγοράτου, φίλοι και γνωστοί του έσπευσαν να γράψουν μερικές αποχαιρετιστήριες λέξεις στο προσωπικό του προφίλ στο φέισμπουκ, όπου γινόταν ευδιάκριτο πόσο αγαπητός ήταν στην τοπική κοινωνία.

Ο εκλιπών με τη σύζυγό του Σοφία είχαν ευτυχήσει να φέρουν στη ζωή δύο παιδιά, τον Μηνά και τον Παναγιώτη.

Η κηδεία του Σπύρου Γρηγοράτου θα τελεστεί, αύριο, Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στη Λεύκα Πατρών.