Κίνα: Τα σχολεία θα επαναλειτουργήσουν στη Σανγκάη με καθημερινά τεστ για τον κορονοϊό
Η Σανγκάη είχε κλείσει όλα τα σχολεία στα μέσα Μαρτίου, πριν από το δίμηνο λοκντάουν που επέβαλε τον Απρίλιο και το Μάιο για να αντιμετωπίσει το χειρότερο ξέσπασμα της Covid-19 στην πόλη.
Η Σανγκάη, ο οικονομικός κόμβος της Κίνας, ανακοίνωσε σήμερα ότι την 1η Σεπτεμβρίου θα επαναλειτουργήσουν στην πόλη όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τα νηπιαγωγεία και οι παιδικοί σταθμοί, έπειτα από μήνες που παρέμειναν κλειστά λόγω κορονοϊού.
Η Σανγκάη θα απαιτεί απ’ όλους τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές να κάνουν τεστ νουκλεϊκού οξέος (PCR) για τον κορονοϊό καθημερινά πριν φύγουν από το σχολείο, σύμφωνα με δήλωση που δημοσιοποίησε η Δημοτική Επιτροπή Εκπαίδευσης της Σανγκάης.
Η Σανγκάη είχε κλείσει όλα τα σχολεία στα μέσα Μαρτίου, πριν από το δίμηνο λοκντάουν που επέβαλε τον Απρίλιο και το Μάιο για να αντιμετωπίσει το χειρότερο ξέσπασμα της Covid-19 στην πόλη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εγκαίνια της συλλογής πλαστινοποιημένων δειγμάτων του Εργαστηρίου Ανατομίας του Πανεπιστημίου Πατρών
Το Sony WH-CH730N και το WH-CH530 καταφθάνουν με εντυπωσιακή μπαταρία
Ύπνος με σουτιέν: Επιτρέπεται ή κάνει κακό στο στήθος;
Πρυτάνεις επισκέφθηκαν το περίπτερο του ΕΑΠ στην ΔΕΘ
Το Sony WH-1000XM4C φέρνει Bluetooth 6 και ανανεωμένο ήχο
