Ζώδια: Υδροχόε άσε και κάτι να πέσει κάτω, μην τα παίρνεις όλα προσωπικά – Προσπάθησε να μειώσεις λίγο την εσωτερική σου ένταση

Δείτε αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια

Με την αλλαγή της μέρας έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα, στο ζώδιο του Υδροχόου, που λόγω της ισχυρής παρουσίας του Ουρανού στον Ταύρο θα μας δημιουργήσει μια αναταραχή, θα μας κάνει να δούμε κατάματα την αλήθεια μας, αλλά θα μας αναγκάσει κιόλας να πετάξουμε απωθημένα, βιώματα, ανασφάλειες και κολλήματα του παρελθόντος και να ξεκινήσουμε έναν καινούργιο και διαφορετικό κύκλο στη ζωή μας.

Εύκολο δε θα είναι, αφού θα υπάρξουν αντιδράσεις, αντιστάσεις και υπερβολές (έχουμε και τετράγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Δία στον Ταύρο την ίδια μέρα που τα κάνει να φαίνονται όλα πιο «μεγάλα» απ’ ό,τι είναι), ενδεχομένως και ρήξη με τους άλλους, ακόμα και πολύ δικούς μας ανθρώπους, που έχουν άλλες αντιλήψεις ή έχουν βολευτεί σε μια κατάσταση και δεν επιθυμούν την αλλαγή. Όμως μόνο έτσι θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε κάποια δυνατά «θέλω» μας.

 

 

Κριός 

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο στον 11ο σου σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον 2ο σου, στρέφει την προσοχή σου στις κοινωνικές και φιλικές σου σχέσεις καθώς και στον οικονομικό τομέα. Ενώ δεν σε αγγίζει αρνητικά υπάρχει το ενδεχόμενο να διαπληκτιστείς έντονα με κάποιον/α για θέματα οικονομικά και να έχεις απώλειες. Από την άλλη εντελώς ξαφνικά δεν αποκλείεται να πάρεις κάποια χρήματα. Το θετικό είναι πως μπορείς να ξεκινήσεις κάποια πρωτότυπα σχέδια τα οποία μπορεί να υλοποιηθούν μέσα στις επόμενες δεκαπέντε ημέρες, αν και το πιθανότερο είναι με το τετράγωνο του Ερμή από τον 11ο με τον Δία από τον 2ο σου να έχεις μεγαλόπνοους στόχους οι οποίοι δύσκολα θα επιτευχθούν. Μην βασιστείς σε λόγια και σε βοήθεια που μπορεί να σου υποσχεθούν γιατί στο τέλος μπορεί να κρεμάσουν.

 

 

Tαύρος 

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Υδροχόο στον 10ο σου σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον 1ο σου, θα φέρει ανατρεπτικά γεγονότα στον χώρο της καριέρας. Οτιδήποτε σε βγάζει εκτός καθιερωμένου προγράμματος σε εκνευρίζει με αποτέλεσμα να αντιδράς άσχημα με νεύρα, σπασμωδικά χωρίς να έχεις την ικανότητα να διαχειριστείς τις καταστάσεις. Θα προκληθούν προβλήματα στις σχέσεις σου και κυρίως με προϊσταμένους, συνεργάτες και τον/η σύντροφό σου. Η αλήθεια είναι πως με το τετράγωνο του Ερμή από τον 10ο σου με τον Δία από τον 1ο σου, θα δώσεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις, θα φανείς επιπόλαιος/η και θα εκτεθείς. Θα ζοριστείς, θα πιεστείς γιατί είναι αρκετά απαιτητικές οι όψεις, γι’ αυτό σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία και αυτοέλεγχο σου για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα.

 

 

Δίδυμοι

 

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Υδροχόο στον 9ο σου σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον 12ο σου δεν σε επηρεάζει αρνητικά, ωστόσο επειδή έχει τις δυσκολίες της, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η σε θέματα καθημερινότητας γιατί δεν θα έχεις καμία διάθεση να ασχοληθείς με θέματα πρακτικής φύσης και υποχρεώσεις και είναι πιθανό να δημιουργηθούν προβλήματα. Θα έχεις αλέγρα διάθεση και τάση φυγής προκειμένου να αποφύγεις προβλήματα αλλά και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Θα έχεις αρκετά ριζοσπαστικές ιδέες και αν συναναστρέφεσαι με συντηρητικούς ανθρώπους θα διαφωνείς έντονα. Το τετράγωνο του Ερμή από τον 9ο σου με τον Δία από τον 12ο σου, φέρνει επιπόλαιες σκέψεις, υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις και εντείνει την τάση σου να ξεφύγεις από οτιδήποτε κοινό και τετριμμένο.

 

 

Kαρκίνος 

Μια δύσκολη Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον Υδροχόο στον 8ο σου, σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον 11ο σου. Καταπιεσμένα συναισθήματα και απωθημένα είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια και να τα βγάλεις με έντονο και ακραίο τρόπο, να ξεσπάσεις σε άτομο του φιλικού σου περίγυρου και να προκύψουν προβλήματα από το πουθενά. Από μια άποψη καλό είναι να εκφραστείς για πράγματα που σε έχουν ενοχλήσει γιατί θα λυτρωθείς, από την άλλη όμως ο τρόπος με τον οποίο θα το κάνεις θα φέρει περισσότερες εντάσεις. Με το τετράγωνο του Ερμή από τον 8ο σου με τον Δία από τον 11ο σου, κάποιος/α μπορεί να σε παροτρύνει να κάνεις οικονομικά ανοίγματα, φουσκώνοντας όμως τα μυαλά σου χωρίς να υπάρχουν ουσιαστικές εγγυήσεις. Βασίσου μόνο στην διαίσθηση και ένστικτο σου και όχι σε αυτά που σου υπόσχονται.

 

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο στον 7ο σου και θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον 10ο σου. Οι σχέσεις με συνεργάτες κλονίζονται και μια συνεργασία μπορεί να πάρει άσχημη τροπή και τις αμέσως επόμενες ημέρες να λήξει με έντονο τρόπο. Προσεκτικός/η θα πρέπει να είσαι και με τον/η σύντροφο σου. Καταπιεστικές σχέσεις αυτή την περίοδο φέρνουν περισσότερα προβλήματα γι’ αυτό απόφυγε τι πολλές εξαρτήσεις αν δεν θέλεις να διαλυθεί ο δεσμός σου ή να αντιμετωπίσεις σθεναρή αντίσταση στις απαιτήσεις σου. Με το τετράγωνο του Ερμή από τον 7ο με τον Δία από τον 10ο σου, είναι πιθανό να σου τάξουν μια προαγωγή και γενικότερα πως θα σε στηρίξουν ώστε να προβληθείς περισσότερο. Κράτα μικρό καλάθι γιατί όσο καλή διάθεση και αν έχει κάποιος/α θα είναι αρκετά επιπόλαιος/η για να σε βοηθήσει.

 

 

Παρθένος 

Σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στον 6ο σου οίκο και σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον 9ο σου. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα έχεις μεγάλο θέμα συγκέντρωσης και εστίασης στις καθημερινές υποχρεώσεις που αποτελούν την καθημερινότητα σου, είτε πρόκειται για τον εργασιακό σου χώρο, είτε για δουλειές πρακτικής φύσης που αφορούν το σπίτι σου. Θα προκύπτουν διάφορα αναπάντεχα γεγονότα που θα σε βγάζουν εκτός προγράμματος και θα δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς. Τα νεύρα σου θα είναι τσιτωμένα και μπορεί να εξαντληθείς, ειδικά αν δεν έχεις την δυνατότητα να πάρεις μια ολιγοήμερη άδεια να χαλαρώσεις. Το τετράγωνο του Ερμή από τον 6ο σου με τον Δία από τον 9ο σου, θα εντείνει την τάση σου να ξεφύγεις, θα θελήσεις να ταξιδέψεις, να φύγεις μακριά απ’ όλους και απ’ όλα.

 

 

Zυγός 

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιεί στον Υδροχόο στον 5ο σου σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα φέρει ανατρεπτικά γεγονότα στην σχέση σου με τα παιδιά σου ειδικά για κάποια οικονομικά ζητήματα. Είναι πιθανό να προκύψουν έκτακτα έξοδα και να διαπληκτιστείς μαζί τους, ενώ κάποιες εντάσεις μπορεί να προκύψουν και με τον/η ερωτικό/η σου σύντροφο για θέματα σεξουαλικά κυρίως. Το ενδεχόμενο να προκύψουν σχέσεις της μια βραδιάς χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις είναι κάτι περισσότερο από πιθανό. Με το τετράγωνο του Ερμή από τον 5ο σου με τον Δία από τον 8ο σου, θα έχεις κάποιες ερωτικές γνωριμίες οι οποίες θα είναι με επιπόλαιους ανθρώπους, μπορεί και δεσμευμένους. Η διάθεση σου για φλερτ πάντως θα είναι αρκετά ανεβασμένη και από λόγια και υποσχέσεις «να φάνε και οι κότες».

 

 

Σκορπιός 

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον Υδροχόο στον 4ο σου σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον 7ο σου. Η κατάσταση με την οικογένεια σου θα είναι έκρυθμη και οι σχέσεις σου θα βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί ειδικά τις αμέσως επόμενες δεκαπέντε ημέρες μέχρι να κορυφωθούν τα γεγονότα την ημέρα της Πανσελήνου. Προβλήματα θα προκύψουν με συνεργάτες αλλά και με τον/η σύντροφο σου που θα έχει προκλητική και αντιδραστική συμπεριφορά και θα τσιτώνει το νευρικό σου σύστημα συχνά πυκνά. Προσπάθησε να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου ενώ δεν αποκλείεται αν οι γονείς σου είναι καταπιεστικοί να προσπαθήσεις να ανεξαρτητοποιηθείς από εκείνους με ακραίο τρόπο, φέρνοντας τα πάνω κάτω. Το τετράγωνο του Ερμή από τον 4ο σου με τον Δία από τον 7ο σου, θα φέρει ανούσιες συζητήσεις και υποσχέσεις που μόνο στα λόγια θα μείνουν.

 

 

Tοξότης

 

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον υδροχόο στον 3ο σου σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον 6ο σου, θα φέρει απρόσμενες συναντήσεις και επαφές με ανθρώπους που ενδεχομένως είχες καιρό να δεις. Οι υποχρεώσεις σου θα είναι αυξημένες αλλά εσύ δεν θα έχεις καμία διάθεση για ευθύνες, δοσοληψίες, συναλλαγές με αποτέλεσμα να μείνεις πίσω στο πρόγραμμα σου. Θα έχεις αντιδραστική διάθεση, το μυαλό σου θα ταξιδεύει διαρκώς και όλο και κάτι θα προκύπτει που σε βγάζει έξω από τα νερά σου. Με το τετράγωνο του Ερμή από τον 3ο σου με τον Δία από τον 6ο σου, μπορεί να προκύψει ένα επαγγελματικό ταξίδι ενώ γενικότερα θα είναι αυξημένες οι μετακινήσεις σου. Λίγη προσοχή στην οδήγηση και στις σχέσεις σου με αδέρφια και συγγενείς για να μην απομακρυνθείτε μεταξύ σας για ανούσια θέματα.

 

 

Αιγόκερως 

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο στον 2ο σου σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον 5ο σου, στρέφει το ενδιαφέρον σου σε θέματα οικονομικά. Απρόοπτα γεγονότα αλλά και έξοδα σου προκαλούν ανασφάλειες αλλά και διαπληκτισμούς τόσο με τον/η ερωτικό σου σύντροφο, όσο και με τα παιδιά σου που διαρκώς κάτι καινούριο βγάζουν. Μια συναισθηματική σχέση ή γνωριμία που θα προκύψει δεν σου εγγυάται καμία μακρόχρονη σχέση αλλά συναρπαστικές στιγμές. Με το τετράγωνο του Ερμή από τον 2ο σου με τον Δία από τον 5ο σου, απόφυγε τυχερά παιχνίδια και γενικότερα να ρισκάρεις ή να επενδύσεις τα χρήματα σου. Δεν είναι ημέρες που μπορεί να βασιστείς στην τύχη ή σε αυτά που σου υπόσχονται γιατί θα την πατήσεις, ειδικά αν φανείς επιπόλαιος/η και χαλαρώσεις τις αντιστάσεις σου.

 

 

 

Υδροχόος 

Η Νέα Σελήνη σε επηρεάζει άμεσα μιας και γίνεται στο ζώδιο σου και στον 1ο σου και σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον 4ο σου. Είσαι που είσαι αντιδραστικός/η από φύση, τώρα θα επαναστατείς για ψύλλου πήδημα, δημιουργώντας εντάσεις και προβλήματα τόσο στην οικογένεια σου, όσο και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις γενικότερα. Θα το τερματίζεις σε κάθε περίπτωση, θα είσαι απαιτητικός/η, νευρικός/η και ακραίος/α με αποτέλεσμα κάποιες σχέσεις να φτάσουν στα άκρα. Η κατάσταση στο σπίτι θα είναι τεταμένη ενώ με το τετράγωνο του Ερμή από τον 1ο σου με τον Δία από τον 4ο σου, δεν προσφέρονται οι επόμενες ημέρες για αγοραπωλησίες ακινήτων και παρόμοιες συναλλαγές. Ένα άλλος λόγος έντασης θα είναι ότι οι δικοί σου άνθρωποι θα έχουν την τάση να σου υπόσχονται πολλά και τελικά είτε να κάνουν λίγα από επιπολαιότητα, είτε να μην μπορούν να κάνουν περισσότερα. Πρόσεχε γιατί παρόμοια τάση θα έχεις και εσύ.

 

 

Iχθύες 

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο και στον 12ο σου σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον 3ο σου, θα σε ταράξει ψυχολογικά και συναισθηματικά. Είναι πιθανό απωθημένα χρόνων να έρθουν στην επιφάνεια και να τα εκφράσεις με ακραίο συναισθηματισμό και έντονα. Ακόμη και δίκιο να έχεις, μπορεί να το χάσεις εξαιτίας του τρόπου και της αλλοπρόσαλλης συμπεριφορά σου. Προσεκτικός/η θα πρέπει να είσαι στην οδήγηση, γιατί θα οδηγείς άτσαλα και νευρικά. Δεν είναι περίοδος για να κρατήσεις μυστικά γι’ αυτό πρόσεχε με το τετράγωνο του Ερμή από τον 12ο σου με τον Δία από τον 3ο σου, μην τα αποκαλύψεις από καλή πρόθεση, αφέλεια και επιπολαιότητα. Αυξημένες μετακινήσεις, συναλλαγές και δοσοληψίες σε βγάζουν από την νιρβάνα σου και την διάθεση σου να απομονωθείς από τον κόσμο.

Πηγή: astrology.gr

 

Διαβάστε επίσης:

 

Αχαΐα: Ανοχή της ΕΛΑΣ σε μπλόκα, με δικογραφίες κατά αγροτών – Η εξήγηση για την ένταση και τον «αιφνιδιασμό» στο Αίγιο ΦΩΤΟ

Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής στα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Πάμε σε υποψηφίους φοιτητές δύο ταχυτήτων

Συνέντευξη Ιερώνυμου στην «Π»: «Πώς να δεχθούμε γάμους μεταξύ ομοφυλόφιλων;

Σαν σήμερα 9 Φεβρουαρίου 1895 «γεννιέται» ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα του κόσμου, το βόλεϊ – Δείτε τι άλλο συνέβη