Ζαχαριάδης: Ας περιορίσουν την επιθετικότητά τους οι φανατικοί υποστηρικτές του Κασσελάκη

«Θα έλεγα και τώρα που ανεβαίνει η θερμοκρασία, να πάρουν και μια ανάσα δροσιάς» δηλώνει σκωπτικά το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

κώστας-ζαχαριάδης

Στο κλίμα επιθετικότητας που έχει διαμορφωθεί τον τελευταίο καιρό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ στελεχών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναφέρθηκε ο πρώην βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Όπως είπε, «σε κάθε περίπτωση, επειδή υπάρχει ένα κλίμα επιθετικότητας στο ίντερνετ, εγώ θεωρώ θετικό, αυτό που είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και στην Κεντρική Επιτροπή. Ότι δεν εξουσιοδοτώ κανέναν να μιλάει εξ ονόματός μου και αποδοκιμάζει αυτή την επιθετικότητα. Άρα το λογικό είναι, όλοι αυτοί οι φανατικοί υποστηρικτές οι οποίοι αναπτύσσουν μια δυναμική δήθεν στον όνομα της ηγεσίας στο Ίντερνετ, ε να το περιορίσουν. Εγώ θα έλεγα και τώρα που ανεβαίνει η θερμοκρασία, να πάρουν και μια ανάσα δροσιάς».

Διευκρίνισε επίσης πως «εγώ είμαι πάντα εντός κομματικής γραμμής και εν πάση περιπτώσει όταν έχουν συνεδριάσεις των οργάνων ή ένα εκλογικό αποτέλεσμα, έχουμε μια ευθύνη να πούμε ανοικτόκαρδα αυτό το οποίο σκεφτόμαστε. Εγώ είμαι καλοπροαίρετος στην πολιτική, εάν συνεδριάζουν τα όργανα περισσότερο τον επόμενο καιρό, θα πάμε καλύτερα ως ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Ζαχαριάδης είπε τέλος ότι «υπάρχει ανάγκη για προγραμματική συζήτηση. Πρέπει να κάνουμε μικρά σταθερά βήματα για να στεριώσουμε μια συνεργασία. Αυτό που έγινε στη Γαλλία ήταν μια συμφωνία κορυφής που αγκαλιάστηκε από τη βάση. Γι αυτό και εμείς θα πρέπει να λειτουργούμε αμφίδρομα. Ο κόσμος μας λέει «δεν πάει άλλο, κάντε κάτι». Ωστόσο το «βρείτε τα» χωράει πολύ συζήτηση. Δεν βάζει κανείς θέμα να διαλυθούν τα κόμματα» ώστε να δημιουργηθεί ένας νέος πόλος που θα αντιπαρατεθεί στην ασκούμενη πολιτική της Νέας Δημοκρατίας.