Δεν θα εκφωνήσει ομιλία στη ΔΕΘ ο Κασσελάκης λόγω οικονομικής στενότητας του ΣΥΡΙΖΑ

Θα αρκεστεί μόνο στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου προς τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης – Πώς αντιδρούν τα στελέχη του κόμματος

ομιλία

Η οικονομική δυσπραγία που καταγράφεται στον ΣΥΡΙΖΑ έχει επιπτώσεις και στην εμφάνιση του προέδρου του κόμματος στην επικείμενη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, προκειμένου να μην μπει η Κουμουνδούρου σε επιπλέον έξοδα, αποφασίστηκε να ανέβει μεν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης, στη συμπρωτεύουσα, αλλά να μην παραχωρήσει την καθιερωμένη ομιλία προς τις παραγωγικές τάξεις, από τον συνεδριακό χώρο του Βελλίδειου.

Ο κ. Κασσελάκης ενημέρωσε τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα αρκεστεί μόνο στην συνέντευξη Τύπου προς τα μέσα ενημέρωσης, αφού βέβαια προηγουμένως επισκεφθεί τα περίπτερα της ΔΕΘ και συναντηθεί με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων.

Πληροφορίες αναφέρουν, πως κάποια μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, όταν άκουσαν τις προσθέσεις του κ. Κασσελάκη, εξεπλάγησαν. Φέρεται μάλιστα να πρότειναν τη διεξαγωγή έκτακτης οικονομικής εξόρμησης ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα και τα πληρωθούν τα έξοδα κάλυψης της ομιλίας του προέδρου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο (ενοικίαση αίθουσας, ηχητικές εγκαταστάσεις, φώτα, σκηνικά, κ.λπ.), προκειμένου να μην τρωθεί η εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ακόμη κι εάν γινόταν ένας τέτοιος έρανος, τα χρήματα θα τα έδινα για να καλυφθούν άλλες ανάγκες μας», τους είπε, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κασσελάκης, εννοώντας την πληρωμή δεδουλευμένων προς τους εργαζόμενους της Κουμουνδούρου.