Αμφιλοχία: Νεκρός 28χρονος οδηγός μηχανής – Η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο ΒΙΝΤΕΟ

Το τροχαίο σημειώθηκε την Τετάρτη, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο νεαρός συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο 28χρονος εκσφενδονίστηκε σε απόσταση 30 μέτρων

Αμφιλοχία

Μία ακόμη τραγωδία συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Αμφιλοχίας, καθώς 28χρονος μοτοσικλετιστής που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα στο Λουτρό, υπέκυψε στα τραύματά του.

Το τροχαίο σημειώθηκε την Τετάρτη, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο νεαρός συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο 28χρονος εκσφενδονίστηκε σε απόσταση 30 μέτρων, σύμφωνα με το e-maistros.gr.

Από την πρώτη στιγμή, η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίστηκε κρίσιμη, καθώς υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο γενικό νοσοκομείο Αγρινίου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.


Το Αμπελάκι Αμφιλοχίας θρηνεί την απώλεια του 28χρονου, ο οποίος είναι ο δεύτερος νέος που χάνει τη ζωή του σε τροχαίο μέσα σε διάστημα μόλις ενάμιση μήνα. Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ένας ακόμη 27χρονος είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο.

 

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Τι υποστήριξε στην απολογία του ο 60χρονος γιατρός, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, η στάση του Ιατρικού Συλλόγου

Αχαΐα: «Εκτροχιάστηκε» πάλι το τρένο, νέα παράταση για τον Οδοντωτό

Σεισμοί στις Κυκλάδες: Δέκα δονήσεις άνω των 3 Ρίχτερ μέσα σε μία ώρα – «Υπαρκτό το σενάριο για 6 Ρίχτερ»

Τέμπη: Αποκαλυπτικό το πόρισμα για τις εκρήξεις μετά τη σύγκρουση, οι τρεις φάσεις της φωτιάς ΦΩΤΟ

Μητσοτάκης για σεισμούς στη Σαντορίνη: «Πιο αισιόδοξοι σήμερα, εμπιστευόμαστε τους επιστήμονες» ΒΙΝΤΕΟ