Αντιπρόεδρος του ΕΛΚ ο Κωστής Χατζηδάκης: Ενίσχυση της παρουσίας της ΝΔ στην ευρωπαϊκή κεντροδεξιά
Σημαντική διάκριση για τον Κωστή Χατζηδάκη και τη Νέα Δημοκρατία, με την εκλογή του στη θέση του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στο συνέδριο της Βαλένθια.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, εξελέγη αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), ενισχύοντας τη θεσμική παρουσία της ΝΔ στο ανώτατο πολιτικό όργανο της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς. Η εκλογή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του συνεδρίου του ΕΛΚ που διεξάγεται στη Βαλένθια της Ισπανίας.
Μαζί με τον Κωστή Χατζηδάκη, στις θέσεις των αντιπροέδρων του ΕΛΚ εξελέγησαν και οι: Petteri Orpo (Φινλανδία), Antonio Tajani (Ιταλία), David McAllister (Γερμανία), Siegfried Mureșan (Ρουμανία), Andrzej Halicki (Πολωνία), Dubravka Suica (Κροατία), Johannes Brunner (Αυστρία), Mairead McGuinness (Ιρλανδία) και Paulo Rangel (Πορτογαλία).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πάτρα: Ερευνα για τη φωτιά σε κατάστημα, τι «δείχνουν» τα πρώτα στοιχεία ΦΩΤΟ
Λεωφόρος Αθηνών: Ανατροπή νταλίκας, έκλεισε το ρεύμα προς Δαφνί ΦΩΤΟ
Πάτρα: Υπό διάλυση η Εθνολογική Εταιρεία – Με κουβάδες το Ιστορικό – Εθνολογικό Μουσείο
Εκτεθειμένη σε ξηρασίες και πλημμύρες η Δυτική Ελλάδα – Τα χρήσιμα συμπεράσματα ημερίδας
Στο ΚΑΤ ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος, ευλόγησε τον Μουγκοπέτρο ΒΙΝΤΕΟ
Φρικτό τέλος για Ουκρανή δημοσιογράφο-“Της έβγαλαν τα μάτια” αποκαλύπτει ο Guardian
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News