Μπλίνκεν: «Πρέπει να σταματήσει η στήριξη της Κίνας στον πόλεμο στην Ουκρανία
Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ δήλωσε ότι η Συμμαχία ανησυχεί για την ενδεχόμενη υποστήριξη που η Ρωσία μπορεί να προσφέρει στο πυραυλικό και το πυρηνικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας.
Σε καταγγελία για την υποστήριξη που προσφέρει η Κίνα στη ρωσική επίθεση στην Ουκρανία προχώρησε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν.
«Η βοήθεια αυτή επέτρεψε στη Ρωσία να διατηρήσει αυτή τη στρατιωτικοβιομηχανική βάση, να διατηρήσει την πολεμική μηχανή, να συνεχίσει τον πόλεμο. Πρέπει λοιπόν αυτό να σταματήσει», είπε σχετικά ο Άντονι Μπλίνκεν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου έχοντας δίπλα του τον Γενς Στόλτενμπεργκ.
Σημειώνεται πως στην ίδια συνέντευξη Τύπου, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ δήλωσε ότι η Συμμαχία ανησυχεί για την ενδεχόμενη υποστήριξη που η Ρωσία μπορεί να προσφέρει στο πυραυλικό και το πυρηνικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Εφυγαν τραπεζάκια χωρίς δημοτικά τέλη, «Ο δήμος Πατρέων χάνει 160.000 ευρώ σε έσοδα» λέει η Εστίαση
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πάτρα: Τριήμερο εκδηλώσεων για τα 82 χρόνια από την Απελευθέρωση
Eπικίνδυνο fake ChatGPT κρυβόταν μέσα στο πραγματικό chatgpt.com
Ψηφιακό Φροντιστήριο: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας
Πολύεδρο: Εκπαιδευτική δράση για παιδιά το Σάββατο
H Microsoft ετοιμάζει τη νέα εποχή των AI PCs όλα όσα περιμένουμε στις 7 Οκτωβρίου
